moćna saveznica

Upoznajte Cleu: Charlize Theron u novim će nastavcima Doktora Strangea glumiti njegovu novu ljubav

Njezin lik, vrlo poznat ljubiteljima Marvelovih stripova, pojavljuje se tek na kraju drugog filma, no imat će veliku ulogu u nadolazećim nastavcima.

Nekoliko dana nakon što je novi Marvelov hit Doktor Strange u Multiverzumu Ludila poharao kino blagajne, glumica Charlize Theron na svom Instagram profilu objavila je selfie svog lika iz filma uz fotografiju scene iz filma u kojoj glumi s kolegom Benedictom Cumberbatchom.

"Upoznajte Cleu", kratko je napisala Theron ispod fotografija, a komentari oduševljenih obožavatelja još uvijek pristižu.

Njezin lik Cleo pojavljuje se nekoliko minuta na kraju završne špice filma kao velika saveznica Dr. Strangea.

"Oduvijek smo znali da želimo predstaviti Cleu, koja je u stripu, moglo bi se reći, velika ljubav Doktora Strangea, ali zapravo je na mnogo načina ravna čarobnjaku. Njezina pozadina je fascinantna - ona je nećakinja Dormammu, divovske lebdeće glave iz prvog filma", objasnio je scenarist Michael Waldron.

Dodao je da Clea i Strange imaju mnogo sjajnih avantura u stripovima pa je bilo za očekivati da će je kad tad staviti i na velika platna.

"Činilo se kao da smo morali donekle zatvoriti poglavlje o njegovoj ljubavnoj priči s Christine Palmer, koju glumi Rachel McAdams. Doktor Strange mora se suočiti sa svojim strahovima i biti otvoren za ideju voljenja nekoga drugoga. I tu dolazi Clea. Bit će uzbudljivo vidjeti što će se dogoditi između njih", kazao je Waldron.

image

Benedict Cumberbatch kao Doktor Strange u filmu Doktor Strange u Multiverzumu Ludila

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Glavni frajer u multiverzmu ludila! Novo hrabro izdanje nenadmašne ikone stila

Charlize ova uloga, pos vemu sudeći, odlično stoji, baš kao i kompletan outfit i genijalan make-up koji bismo rado nosile na neki party.

Prema časopisu Variety, film je već zaradio 185 milijuna dolara na američkim kino blagajnama tijekom prvog vikenda prikazivanja, što ga čini najgledanijim filmom ove godine, nadmašivši tako Batmana s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi, koji je zaradio 134 milijuna dolara.

Linker
25. travanj 2024 06:19