Posljednji dani ljetovanja

Upija zadnje zrake sunca: Bojana Gregorić Vejzović teška srca oprašta se od ljeta uz sve koje voli

Popularnoj domaćoj glumici ljeto je polako došlo svome kraju, što je dala naslutiti objavama na Instagramu koje dijeli posljednjih dana, posljednju melankolikčnu poruku poslala je pozirajući na zidu poznate vinarije u malom selu Oskorušno na Pelješcu.

Poznata domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović uživa u posljednjim danima ljetnog odmora, upijajući zrake sunca i uživajući u čarima predivnog poluotoka Pelješca. Okružena dragim ljudima, Bojana je sudeći prema objavama na društvenim mrežama uistinu uživala u ljetovanju od kojeg se sada lagano oprašta.

Veselim i živim bojama i ljetnim modnim kombinacijama, čini se, bliži se kraj, što je Bojana dala naslutiti pozirajući na prepoznatljivom kamenom zidiću poznate vinarije u Oskorušnom, nezaobilaznom selu kod posjete Pelješca.

"Melankolija", napisala je Bojana u opisu fotografije čemu je dodala i hashtagove u kojima je otkrila kako joj je ovo ujedno i zadnji dan odmora već tradicionalno u obiteljskoj kući na Pelješcu.

Čitajte i: Dok se oprašta od ljetovanja, Bojana Gregorić Vejzović počastila pratitelje još jednim odličnim stajlingom

Čitajte i: ‘Odlazak iz strogog centra! Bojana Gregorić Vejzović otkrila: ‘Srce mi je zatreperilo kad sam predala ključeve'

Ljeto uz najdraže

A posljednjih je dana objavljivala i slike s dragim ljudima, bilo je tu fotografija s tatom, s prijateljima, ali i sa sestričnom koju rijetko viđa.

"Znate one ljude zbog kojih plačete kada se rastajete s njima, e pa moja sestrična je jedna od njih! Razdvoje vas kilometri, posao, gradovi i može proći godina da se ne vidimo, ali nas dvije nastavljamo kao da je prošao dan ili dva!", napisala je Bojana u opisu fotografije na kojoj pozira sa sestričnom na kamenom zidiću kakvog smo u posljednjih mjesec i pol često viđali na njezinim društvenim mrežama.

No da nije sve tako sivo u odlasku s mora podijelila je sa svojim pratiteljima optimistična Bojana. Glumica je objavila fotografiju sa suprugom i glumcem Enesom uz opis: "S tobom ljeto traje cijelu godinu". Time je dala naslutiti da se u društvu najbližih - muža i djece koja su s njima bila na ljetovanju, glumici neće biti teško prilagoditi na sada već tmuran Zagreb.

Linker
19. travanj 2024 02:14