Goran Mehkek / CROPIX
jedna je diva

Unuka Tereze Kesovije o hit anegdoti koju će pamtiti cijeli život: 'Baka je najbolja'

Poznati zagrebački restoran Okrugljak ugostio je glazbenu divu Terezu Kesovija i njezin 'dream team' koji je uz šampanjac ponosno predstavio njezin novi singl "Ima te".

Glazbena diva Tereza Kesovija 3. listopada slavi rođendan, no odlučila se napraviti malu uvertiru u slavlje. Osim što je medijima predstavila pjesmu koja ju je u potpunosti zaokupila, naglasila je da na ovom gala okupljanju slavi 30. rođendan svoje unuke Mile.

"Jako volim Milinu dušu. I da pustim svoju tamnu kosu mnogi bi vidjeli sličnost između mene i nje", rekla je emotivna Tereza koja je tri dana uživala na snimanju novog spota u Istri, a posebno emotivno doživjela je viziju redateljice Katja Restović da je stavi u kabriolet i od nje na trenutak napravi Grace Kelly.

Više pogledajte u video intervjuu:

Novi hit glazbenica naziva "pjesmom karijere", a najbliži suradnici, prijatelji i obitelj stigli su naoružani buketima i darovima.

Zagreb, 210920.
Okrugljak.
Mlinovi.
Premijera novog singla i video spota Ima te, Tereze Kesovije.
Na fotografiji: Gabi Novak i Tereza Kesovija s obitelji.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek/Cropixx / CROPIX
Na premijeri spota "Ima te" okupili su se njezini najbliži...

Terezina unuka Mila nam je ispričala svoju verziju priče kada je baku srela na punk koncertu, a naglasila je ponosno da je ona za nju najbolja baka na svijetu. Velika prijateljica i kolegica Gabi Novak naglasila nam je najveću mudrost koju je od Tereze naučila, a glazbenik Aljoša Šerić ispričao kako je s divom bilo snimati u malom studiju na 40 stupnjeva Celzijusa.

Čitajte i:

Diva na rubu provalije! Nakon trinaest godina, Tereza se odvažila: 'Spoj ljepote i strahote, ali uspjela sam'

Glazbena diva zna uživati u malim stvarima: Tereza Kesovija pronašla je recept za sretan život

Tereza Kesovija nikad iskrenija: 'Natjerali su me da od prolaznika na ulici prosim po deset kuna'

Linker
11. travanj 2024 10:18