slavni glumac ih opomenuo

Umro je u siječnju, a organizatori Tonyja već su ga zaboravili

Bio je to 75. Tony, a svečanost se održala u Radio City Musical Hallu u New Yorku.

John Stamos je razočaran što su njegovog pokojnog kolegu i prijatelja Boba Sageta izostavili iz memorijalnog videa koji se prikazao na dodjeli nagrada Tony.

Bio je to 75. Tony, a svečanost se održala u Radio City Musical Hallu u New Yorku. Prije nego je ceremonija započela Stamos je objavio tvit kako Saget neće biti uključen u dio programa kojim se odaje počast preminulim zvijezdama, pretpostavlja se da je glumac za popis imena saznao na jednoj od proba ranije tog dana.

image

Bob Saget i John Stamos

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Razočaran sam što sam čuo da će Bob Saget biti izostavljen u dijelu programa In Memoriam večeras na Tony nagradama. Bob je bio briljantan u in The Drowsy Chaperone & Hand to God. Dajte Broadway i The Wing! Učinite pravu stvar! Bob je obožavao Broadway i znam da ga je zajednica voljela", napisao je 58-godišnji glumac.

"Dignimo buku oko ovoga - i pošaljimo ljubav i dobre želje voditeljima Ariani DeBose, Julianne Hough i mom prijatelju Darrenu Crissu, kao i svim zasluženim nominiranima", dodao je Stamos.

Čitajte i: Slavni tata iz hit serije ‘Puna kuća‘ pronađen mrtav u hotelskoj sobi, okolnosti njegovog odlaska još uvijek su nejasne

Debi na Broadwayu

U In Memoriam dijelu programa nastupao je Billy Porter, a u njemu se odala počast glumcima: William Hurt, Sidney Poitier, Peter Scolari, Robert Morse, Joan Didion, Stephen Sondheim i mnogi drugi, piše People.

Saget je imao svoj debitantski nastup na Broadwayu 2007. glumio je čovjeka u kolicima u komadu The Drowsy Chaperone. Komičar je glumio i Pastora Greda u Hand to God iz 2015.

Zvijezda omiljenog sit-coma osamdesetih Puna kuća, preminuo je 9. siječnja, imao je 65 godina. Pronađen je u svojoj hotelskoj sobi u Ritz-Carltonu u Orlandu na Floridi. Tog je dana održao je svoj specijalni stand-up nastup izvan Jacksonvillea. Kasnijom autopsijom otkriveno je da je uzrok smrti bila ozljeda glave povezana s nekom vrstom pada.

Linker
24. travanj 2024 20:14