REKLA JE ‘DA‘

Umjetnica Mara Bratoš dan nakon vjenčanja: ‘Proslava u Cavtatu je bila intimna, a kći Pavla je bila jako uzbuđena i sretna‘

Fotografkinja Mara Bratoš udala se za glumca Nikšu Kušelja u njegovom rodnom Cavtatu. Osam godina veze sada su okrunili brakom, a kći Pavla bila je jako uzbuđena zbog vjenčanja mame i tate.

- Nikša je iz Cavtata, a htjeli smo da naše vjenčanje bude uz more, tamo gdje smo 'doma', što odgovara našem identitetu i mentalitetu - rekla je dan nakon vjenčanja naša proslavljena fotografkinja i dubrovačka umjetnica Mara Bratoš. U subotu u crkvi Sv. Nikole udala se za dugogodišnjeg partnera, glumca Nikšu Kušelja. Intimno slavlje s najbližim krugom prijatelja i obitelji nastavilo se u restoranu Leut u Cavtatu, a Mara nam je ustupila i fotografiju s vjenčanja.

image
Mara Bratoš i Nikša Kušelj
PRIVATNA ARHIVA

Njihov izlazak iz crkve praćen laticama bijelih ruža, od kojih je imala i buket, romantičan je prizor koji će pamtiti cijeli život. Vjenčanicu koju je nosila je kreacija domaćeg dizajnera Ivana Alduka, za kojeg kaže kako surađuju već godinama. O tome kakva će biti vjenčanica, kaže, nije puno dvojila, a znala je da je to ona prava čim ju je ugledala.

Čitajte i: Poznata fotografkinja Mara Bratoš ima samo jedan neodoljivi porok koji ne može sakriti

"Obožavam njegov dizajn i odmah sam znala da će to biti on. Ova vjenčanica baš odgovara mom stilu i za mene je pun pogodak", rekla je Mara o svojoj jednostavnoj bijeloj vjenčanici s tilom prošaranim cvjetnim uzorkom. Mladoženja se odlučio za nešto opušteniju kombinaciju, a plava košulja i bijele hlače te tamno plave mokasinke, odlično su se uklopile u njihov zajednički modni izričaj. Marina kuma bila je glumica Jelena Perčin Otašević, a Nikši je kum bio prijatelj Nikša Glavić. Na vjenčanju je bila i njihova trogodišnja kći Pavla, a Mara kaže kako je, unatoč što je još malena, bila svjesna svega što se oko nje događa.

image
U vezi su osam godina.
SANDRA SIMUNOVIC/CROPIX CROPIX

"Baš kao i ja, bila je jako uzbuđena i sretna", rekla je kratko. Još uvijek nemaju planove što se tiče medenog mjeseca, a trenutačno uživaju u svome prvom bračnom danu.

Čitajte i: Splitska bajka: Kći proslavljenog Hajdukovca Ivice Šurjaka udala se za splitskog poduzetnika

Dugogodišnje prijateljstvo dvoje umjetnika u ljubav je preraslo prije osam godina, kad su se zbližili na projektu "Ulica s imenom grada". Kći su dobili u listopadu 2017. godine.

Linker
13. travanj 2024 08:30