POSRNULA ZVIJEZDA

Ultimativni dokaz ljubavi: Odana mu je i dok robija u strogom londonskom zatvoru

Legendarni njemački tenisač Boris Becker idućih će petnaest mjeseci provesti iza rešetaka, gdje služi kaznu zbog prikrivanja imovine i prevare vjerovnika u postupku osobnog bankrota.

S njim je bila na svakom ročištu, a sad ga je prvi put posjetila u londonskom zatvoru Wandsworth. Sve što je Boris Becker (54) naručio od svoje drage, političke analitičarke Lilian de Carvalho Monteiro stalo je u jednu sportsku torbu.

image

Lilian de Carvalho Monteiro ne mari što je njezin dragi formalno još uvijek u braku

JENNY GOODALL/DMG MEDIA/PROFIMEDIA

Prvi posjet odobren joj je šestog dana odsluženja kazne i tad je Lilian prvi put vidjela Borisa Beckera nakon što je 29. travnja proglašen krivim zbog prikrivanja imovine i prevare vjerovnika u procesu osobnog bankrota, te osuđen na jedinstvenu kaznu od dvije i pol godine zatvora.

Od toga će polovicu, 15 mjeseci, morati provesti iza rešetaka, dok će ostatak kazne odslužiti na uvjetnoj slobodi. Prema tamošnjem pravu i običajima posrnula teniska legenda direktno iz sudnice je odvedena na odsluženje kazne, a Lilian mu je prije toga jedino uspjela poslala poljubac nakon čega je briznula u plač.

image

Sve što Borisu Beckeru trenutačno treba stalo je u sportsku torbu

/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Lilian de Carvalho Monteiro i Boris Becker u vezi su dvije godine, a prvi put zajedno snimljeni na Ibizi, gdje su se zabavljali u društvu legendarnog švedskog tenisača Bjorna Borga i njegove partnerice. Lilian je diplomirala političke znanosti na Sveučilištu Sapienza u Rimu, a doktorirala na Sveučilištu u Londonu. Osim talijanskog i portugalskog govori engleski, španjolski i francuski, a deset godina je mlađa od 54-godišnjeg Beckera.

image

Lilian de Carvalho Monteiro na vratima londonskog zatvora Wandsworth

JENNY GOODALL/DMG MEDIA/PROFIMEDIA

Hoće li ga u londonskom zatvoru do srpnja iduće godine osim Lilian posjećivati i drugi prijatelji, te članovi obitelji tek će se vidjeti.

Čitajte i: JESU LI DOTAKNULI DNO? U PROCESU DEPP VS. HEARD VIŠE SE NE POŠTUJU NIKAKVA PRAVILA

Iz prethodnih brakova i veza Becker, naime, ima četvero djece: sinove Noaha Gabriela (28) i Eliasa Balthasara (22) dobio je u braku s modnom dizajnericom Barbarom Feltus, koji s majkom žive u Miamiju. Iz afere s ruskom konobaricom Angelom Ermakovom ima kćer Annu (21), a s nizozemskom manekenkom Sharlely Lilly Kerssenberg sina Amadeusa Benedicta (13). Njih dvoje rastali su se u svibnju 2018., ali su formalno i dalje u braku.

image

Posrnula zvijezda u tenisku povijest se upisala kao najmlađi osvajač Wimbledona

MONTY FRESCO/DAILY MAIL/SHUTTERSTOCK

A pitanje svih pitanja trenutačno glasi - hoće li ga itko od njih poželjeti vidjeti dok boravi iza rešetaka.

Linker
23. travanj 2024 16:06