Boris Kovačev/Vladimir Dugandžić/Ranko Šuvar / Hanza Media
Čitatelji biraju!

Uključite se i odaberite najbolje: Danas kreće najveća medijska nagrada Zlatni studio!

Studio - najčitaniji, najugledniji i najveći televizijski tjednik - pokreće Zlatni studio. Svoju nagradu za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu u kojoj dobitnike birate vi!

Tko će osvojiti nagradu najstarijeg televizijskog tjednika, čiji je prvi broj tiskan početkom travnja 1964. godine, odlučuju čitatelji, a za Zlatni studio konkuriraju najbolja ostvarenja i osobe po kategorijama za djela ostvarena u razdoblju od 1. prosinca 2016. do 1. prosinca 2017. godine.

Televizijski, filmski, radijski, kazališni i glazbeni profesionalci još su u prosincu nominirali po pet najboljih ostvarenja ili osoba u svakoj od ukupno 20 kategorija. Stručni žiri odabrao je najbolje od najboljih za proteklu godinu, a sada je red na vama - čitatelji mogu svoje glasove dati na portalu Jutarnji.hr ili putem kupona objavljenih u prilogu Studio. Glasove možete dodjeljivati tijekom dva biračka kruga, nakon kojih slijedi veliko finale - dodjela nagrada koja će se održati na gala večeri Zlatnog studija s direktnim televizijskim prijenosom na HRT-u, 27. veljače s početkom u 20 sati.

Linker
25. travanj 2024 01:54