Getty Images
bol je još prejaka

Udovica košarkaša Kobea Bryanta za rođendan grca u suzama: 'Voljela bih da smo zajedno'

Slomljena Vanessa Bryant izgubila je tragično supruga i 13-godišnju kćer. Stravična smrt legendarnog Kobea Bryanta (41) i njihove kćeri Gigi šokirala je svijet. Najteže joj je bilo na njezin rođendan jer je odlučila baš tada pročitati njegovo ljubavno pismo.

"Jučer sam pronašla kuvertu naslovljenu 'Za ljubav mog života, tvoj Papi'. Čekala sam da otvorim još jedno pismo na moj rođendan. To mi je dalo razlog da se nečemu radujem do danas. Ironično je što je Kobe dao nacrtati anđela kako me drži. Nedostaje mi ljubav mog života i moja Mamacita - moj Bik u horoskopu kao što sam i ja. Zahvalna sam što sam se mogla probuditi kraj svoje tri kćeri. Voljela bih da smo svi zajedno", napisala je tužna Vanessa Bryant.

HOLLYWOOD, CA - MARCH 04:  Kobe Bryant (R) and Vanessa Laine Bryant attend the 90th Annual Academy Awards Governors Ball at Hollywood & Highland Center on March 4, 2018 in Hollywood, California.  (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
Getty Images

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 24:  Vanessa Laine Bryant (L) and Kobe Bryant attend the 2019 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, California.  (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)
Getty Images
Vanessa Bryant i Kobe Bryant

U komentarima su se, kao i uvijek, javile brojne poznate osobe s riječima podrške, a među prvima se javila Khloe Kardashian.

"Sretan rođendan, V. Ovo je predivno i ovo zaslužuješ. Nadam se da znaš koliko si voljena danas i bilo koji drugi dan. Ovo je znak da je on s tobom. Molim se za tebe i volim te", poručila joj je reality zvijezda.

Snagu joj daju još tri kćeri koje je dobila u braku s NBA legendom, a djevojčice su ju povodom rođendana iznenadile cvijećem.

Početkom ove godine košarkaška legenda njegova 13-godišnje kći Gigi izgubili su život krajem siječnja u stravičnoj helikopterskoj nesreći, a ta tragedija uzdrmala je i šokirala cijeli svijet. Sa suprugom Vanessom Kobe je bio u vezi od 1999.; upoznali su se kad je on imao 21, a ona svega 17 godina.

Pročitajte i:


'Potpuno smo shrvane, nema dovoljno riječi kojima bismo opisale svoju bol': Potresnom objavom javnosti se obratila Bryantova udovica

SVIJET TUGUJE: Otišao veliki Kobe Bryant! U stravičnoj nesreći život izgubila i jedna od njegove četiri kćeri

Neutješnoj udovici Kobea Bryanta Beyonce brisala suze: 'Jednog dana ćemo se sresti u raju'

Linker
19. travanj 2024 22:04