procurile fotografije

Udala se kći Billa i Melinde Gates: Zajedno su je vodili do ‘oltara‘ na luksuznom imanju, a ona je blistala u raskošnoj vjenčanici

Iako na vjenčanje nisu pozvali medije, paparazzi su snimili cijelu vjenčanu ceremoniju pa i pripreme za velik dan na kojem je bilo čak 300 uzvanika.

Jennifer Katharine Gates, najstarija kći od troje djece osnivača Microsofta i biznismena Billa i njegove supruge Melinde Gates, udala se za profesionalnog jahača, Egipćanina Nayela Nassara. Kako navodi People, ceremonija i to vrlo luksuzna održala se na njihovom imanju u okrugu Westchester u New Yorku.

image
Imanje okrugu Westchester u New Yorku gdje se odvilo vjenčanje.
DRONEZONEMEDIA.COM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

To potvrđuju i paparazzi fotografije same probe vjenčanja na kojem se skupila cijela obitelj Gates - Bill, Melinda i njihovo dvoje ostale djece Rory John Gates i Phoebe Adele Gates te brojni članovi obitelji i prijatelji. Na imanje su danima stizali kamioni puni opreme za veliki dan, a fotografi su uspjeli snimiti i neke simpatične trenutke između oca i kćeri.

image
Bill i Melinda vode Jennifer do oltara.
GLH/NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Na svadbi se očekuje čak 300 ljudi, a troškovnik se procjenjuje na dva milijuna dolara.

Koliko je vidljivo prema fotografijama, Bill i Melinda su, unatoč tome što su friško razvedeni, zakopali 'ratnu sjekiru' kako bi svoju kći odveli do oltara. Jennifer je nosila raskošnu vjenčanicu s čipkom i velikim velom.

image
Jennifer je za svoj veliki dan nosila raskošnu vjenčanicu i veo.
GLH/NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Unatoč razvodu od Billa, Melinda Gates itekako ima razloga biti sretna, a to potvrđuje i iskreni osmijeh na njezinu licu

image
Bill i Melinda Gates.
GLH/NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Jennifer je uoči vjenčanja također provela neko vrijeme u New Yorku s obitelji, a posebno s mamom Melindom koja joj je pomogla oko priprema te joj organizirala djevojačku proslavu. Melinda je, naime, svojoj kćeri priredila veliki party na obiteljskom imanju Gatesovih pored jezera. Ta vila, koju su Bill i Melinda kupili tijekom braka, procjenjuje se na 125 milijuna dolara.

Jennifer je bila presretna te se odmah pohvalila na Instagramu, napisavši: "Hvala ti na ovoj nevjerojatno posebnoj proslavi. Duboko sam zahvalna za sve nevjerojatne žene u mom životu koje me savjetuju, podržavaju i uzdižu. Zajedno u novo poglavlje!".

image
Jennifer Gates sa suprugom Nayelom Nassarom.
GLH/NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Vijesti o zarukama s Nassarom, Jennifer je s javnošću podijelila u siječnju 2020. Par je zajedno gotovo četiri godine, a zaručili su se tijekom skijanja.

"Nayel Nassar, ti si jedinstven. Apsolutno si me oborio s nogu proteklog vikenda, iznenadivši me na najznačajnijem mjestu koja se veže uz jednu od naših mnogih zajedničkih strasti. Jedva čekam da ostatak života provedemo u učenju, rastu, smijehu i ljubavi. Milijun puta 'da'", napisala je tada na Instagramu presretna Jennifer.

image
Bill i Melinda Gates s djecom.
BILL GATES FACEBOOK

Čitajte i: Bill i Melinda Gates i službeno su se rastavili: Melinda će zadržati prezime, a evo i drugih detalja!

Inače, Jennifer Gates je također jahačica te je jednom prilikom ispričala da su nju i njezinog brata i sestre roditelji odgajali na poseban način. Od najranijih dana slušala razgovore o ozbiljnim temama pa čak i za blagovaonskim stolom, gdje su njezini roditelji raspravljali o velikim svjetskim pitanjima.

Linker
25. travanj 2024 08:02