Svadbena zvona

Udala se Ana Bučević! Presretna prijateljica ‘otkrila‘ sretne mladence: ‘Sve što bih vam poželjela, vi već živite‘

‘Diskretna‘ prijateljica Iva Todorić vijesti sa svatovskog veselja objavila je u subotu u poslijepodnevnim satima te nije otkrila mjesto održavanja, kao ni točan datum.

Kratkom, iskrenom i predivnom čestitkom Iva Todorić 'otkrila' je da se njena dobra prijateljica Ana Bučević ponovno udala.

"Sve što bih vam poželjela, vi već živite. Volim vas", napisala je Iva uz zajedničku fotografiju sa sretnim mladencima - Anom Bučević i Markom Nikolićem.

Na fotografiji se vidi da je mladenka imala romantičnu, čipkastu i bijelu vjenčanicu. Elegantna čipka prekriva korzet i pravi rukave, dok se haljina romantično širi u lepršavim slojevima do poda.

Mladoženja je blistao u svijetlo plavom odijelu i modernim detaljima poput sjajnih plavih cipela i kravate.

Čitajte i: Ana Bučević spremna je za brak! Nakon dvije godine fatalne ljubavi, zaručila se za glazbenika iz Beograda

Iva je pak ostala vjerna svojoj fascinaciji srcima, na dugačkoj večernjoj haljini u jarko crvenoj boji ljubavi - isticala su se srca.

Diskretna prijateljica objave sa svatovskog veselja objavila je u subotu u poslijepodnevnim satima te nije otkrila mjesto održavanja, kao ni točan datum.

Uz fotografiju s mladencima gošća je pozirala na stepenicama, pokazavši svu raskoš svoje crvene haljine. Pozirala je na stepenicama, dok se iza nje vidi komadić elegantno ukrašenog restorana.

Zaruke nakon dvije godine

Poznato je da je naša najpoznatija hrvatska motivacijska govornica Ana Bučević zbog ljubavi preselila u Beč. Nakon što se 2019. razvela od supruga Saše Dvornika, Bučević je neko vrijeme samovala, posvetivši se introspekciji i unaprjeđenju poslovnog carstva koje je tijekom godina izgradila.

Zatim je na proljeće 2020. u domaćim medijima procurila vijest kako je Ana ponovno zaljubljena, svog odabranika - glazbenika Marka Nikolića - i njihovu vezu čuvala je daleko od očiju javnosti.

Čitajte i: Tajna ljubav! Ana Bučević već mjesecima u vezi s glazbenikom kojeg žene obožavaju

"Istina je da Ana već neko vrijeme živi u Beču. A mogu potvrditi da nikada nije bila sretnija i ispunjenija", ispričala nam je u veljači 2021. Nada Bučević, Anina sestra. Već u svibnju Anini prijatelji potvrdili su šuškanja da je sretan par učinio novi korak - zaruke, što su sada i zapečatili bračnim zavjetima.

Linker
23. travanj 2024 10:57