REUTERS
HRABAR IZBOR

U uskoj bež haljini Ronaldova Georgina ponosno pokazala trbuščić

Vrlo uska haljina koja unatoč tome što je zatvorena više otkriva nego skriva pokrenula je lavinu glasina da Georgina i Ronaldo očekuju peto dijete...

Ponajbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo primio je prestižnu nagradu koju dodjeljuje ugledna Marca za uspješnu karijeru u dresu Real Madrida. Na pozornici mu se pridružila partnerica Georgina Rodriguez plijeneći pažnju u pripijenoj haljinici u boji pudera i štiklama u istoj nijansi.

July 30, 2019, Madrid, Spain: Cristiano Ronaldo and Georgina Rodriguez posing to media with 'Marca Leyenda' award on July 29, 2019 in Madrid, Spain. The award is attributed to sport professionals by the Spanish sports newspaper MARCA., Image: 461426147, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press
Profimedia, Zuma Press

Haljina je to koju rijetki mogu odjenuti, a pripijena haljina otkrila je trbuščić atraktivne crnke, tako da su se mnogi zapitali je li 27-godišnjakinja opet u blaženom stanju.

Soccer Football - Cristiano Ronaldo receives the MARCA Legend award - Reina Victoria Theater, Madrid, Spain - July 29, 2019   Cristiano Ronaldo poses with partner Georgina Rodriguez and the MARCA Legend award   REUTERS/Juan Medina
REUTERS

Nude boja hit je sezone, a takve halijine mogu odabrati dame koje nemaju ni grama viška jer uska haljina jednostavno podsjeća na golu kožu.

Već nekoliko puta nestrpljivi su mediji Georginu proglašavali trudnom, tako je jednom prilikom zbog takvih natpisa u travnju ove godine, bila brutalno iskrena u španjolskom magazinu Holla. "Samo sam ljudsko biće. Četiri dana sama bila na putovanju i jela samo tjesteninu, a a još mi se nisu smirili hormoni iz prethodne trudnoće", rekla je nakon što su mediji pisali a je trudna.

"Ovaj trofej će biti posebno istaknut u mom muzeju. Putovao sam i živio u mnogim gradovima, ali Madrid mi je stvarno poseban. Jako mi nedostaje taj grad jer sam tamo proveo mnogo vremena, upoznao sam svoju suprugu i dobio djecu. Nije mi ga bilo lako napustiti. Nije lako napraviti novi život u drugoj državi, naučiti novi jezik i sroditi se s novim timom", rekao je u govoru s pozornice Christiano pogledavajući svoju dragu. Ronaldo ima sina Cristiana Jr. (8) i blizance Evu i Matea (2) koje je rodila surogat majka, no briigu za obiitelj na sebe je preuzela Georgina.

Bivša asistentica u shoppingu upoznala je Ronalda u Gucciju 2016. , a vrlo brzo su postali su roditelji kćeri Alane Martine koja ima godinu dana."Moj dom je tamo gdje je moja obitelj. Gdje god sam sretna s partnerom i djecom tamo pripadam. Naša kuća je moje utočište i hram koji je izgrađen s toliko ljubavi", rekla je u nedavnom intervjuu.

Linker
20. travanj 2024 03:43