optužbe se nižu...

U suzama novinarima govorila o zlostavljanju slavnog glumca: Ima nasilne seksualne fantazije

Američki glumac Armie Hammer, poznat po ulozi u filmu "Skrivena ljubav", izgubio je sudjelovanje u dvama holivudskim projektima nakon optužbi za silovanje, a u četvrtak je protiv njega sudsku tužbu podnijela mlada žena.

Hammerov odvjetnik Andrew Brettler nazvao je optužbe "skandaloznima" i rekao da je glumac sve svoje veze održavao "uz potpuni pristanak". Optužbu o silovanju danas 24-godišnja žena podnijela je pošto je nekoliko žena na društvenim mrežama optužilo Hammera za emocionalno i tjelesno zlostavljanje te kazalo da je on imao nasilne seksualne fantazije.

Armie Hammer (34) je tada odgovorio da neće odgovarati na "zlobne napade na društvenoj mreži", no zbog njih je izgubio angažman u dva holivudska projekta. U četvrtak je žena koja se predstavila samo kao Effie, plačući rekla na konferenciji za novinare da je četiri godine, od 2016. do 2020. održavala romantičnu vezu s glumcem koji je u to vrijeme bio u braku s televizijskom voditeljicom Elizabeth Chambers.

image
Armie Hammer i Effie
PROFIMEDIA

"Armie Hammer brutalno me silovao 24. travnja 2017. u Los Angelesu što je trajalo četiri sata, opetovano je udarao mojom glavom o zid, ozlijedio mi lice", ispričala je Effie.

Rekla je da je da počinio i druge nasilne radnje prema njoj na koje ona nije pristala.

Effie, koja živi u Europi, rekla je da je Hamera upoznala preko Facebooka 2016. i zaljubila se u njega. Ustvrdila je da je nakon navodnog silovanja trpjela traumatične "flashbackove" i imala suicidalne porive te da se osjeća krivom što nije ranije progovorila. Armie Hammer potječe iz bogate poduzetničke obitelji, a proslavio se ulogama u filmovima "Društvena mreža" (The Social Network) te osobito "Call Me By Your Name", u Hrvatskoj prikazivanog pod naslovom "Skrivena ljubav".

image
Hammer i supruga
FOTOGRAFIJE: ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Supruga seksualnog kanibala napokon progovorila: ‘Šokirana sam, slomljena srca i shrvana‘

Elizabeth Chambers, majka njegovo dvoje djece s kojom već neko vrijeme ne živi na istoj adresi, zgrožena je cijelom situacijom.

"Tjednima već pokušavam posložiti sve što se dogodilo. Šokirana sam, slomljena srca i shrvana. Na stranu sad slomljeno srce, osluškujem i nastavit ću slušati i educirati se o ovim osjetljivim stvarima. Nisam shvaćala koliko ne znam. Podržavam sve žrtve napada ili zlostavljanja i molim svakoga tko je iskusio ovu bol da potraži pomoć, koju ona ili on trebaju za izlječenje", napisala je Elizabeth nedavno ispod naoko bezazlene pejzažne fotografije te dodala kako neće više komentirati ovu situaciju.

Linker
15. travanj 2024 23:15