Promjena na pomolu

U novom dokumentarcu Justin Bieber otkriva novog sebe i želju da postane tata, a evo što misli Hailey

Njegova supruga zasad je neodređena, ali nije isključeno da bi mušičavom suprugu kojim odlučno ‘hendla‘ mogla roditi bebu zbog koje bi on konačno odrastao i preuzeo najvažniju životnu ulogu.

Sudeći po znakovitom dijalogu Justina Biebera (27) i njegove supruge Hailey (24) u nedavno prikazanom dokumentarcu "Justin Bieber: Our World" možda se bliži trenutak kada bi bračni par mogao objaviti radosnu vijest.

Naime, društvenim mrežama strelovito se prošila novost da bi par mogao poraditi na bebi krajem ove godine. Jasno je da u ovom trenutku po tom pitanju - koje im obožavatelji često postavljaju - nema konkretnih pomaka jer je trbuh manekenke ravan kao da se sprema nositi reviju za Victoria's Secret. Međutim, u dokumentarcu prikazanom 8. listopada na platformi Amazon Studios, emitiran je njihov dijalog o tome da bi mogli poraditi na djetetu. Naime, uoči online koncerta koji je održao na Silvestrovo 2020., pjevač je rekao supruzi da i u 2021. želi ostati fokusiran na ciljeve u zabavljačkoj industriji koje si je zacrtao - ali mu je 'nešto' postalo važnije od obaranja rekorda prodaje nosača zvuka.

Čitajte i: Navodno nije prvi put: Justin Bieber ponovno imao agresivan ispad nad suprugom? Oglasila se i Hailey

- Uvjeravam te da smo mi na prvom mjestu. Nadam se da ćemo ubuduće imati više sreće u pogađanju 'pravog trenutka' - kazao je. Pritom je koristio frazu „squish out a nugget” koja jasno sugerira na što misli.

image
Vješto se ova vijest nadovezala na nedavne špekulacije da je Hailey trudna, koje je svojom gestom pokrenuo sam Bieber
STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

- Misliš na 2021.? - upitala ga je Hailey. Odvratio je da bi htio početi raditi na 'tome' krajem 2021.

- Vidjet ćemo ... - rekla je neodređeno manekenka.

Čitajte i: Hailey Bieber trudna? Justin stavio ruku na njezin trbuh, obožavatelji su uvjereni kako par očekuje bebu

Kad je lani gostovao u showu Ellen DeGeneres, na izravan upit voditeljice kad će Hailey i on imati djecu, izjavio je da se nada velikoj obitelji. Točnije, koliko će ih god njegova supruga htjeti "istisnuti iz sebe". Nada se djevojčici i trenucima u kojima će se družiti no bio bi presretan i da dobije dječaka. Kad će se to dogoditi ovisi o Hailey jer se radi o njezinom tijelu.

https://www.gloria.hr/gl/fokus/zvjezdane-staze/hailey-bieber-trudna-justin-stavio-ruku-na-njezin-trbuh-obozavatelji-su-uvjereni-kako-par-ocekuje-bebu-15102385

Par koji se vjenčao prije tri godine u njujorškoj gradskoj vijećnici poslije kratkih, dvomjesečnih zaruka (u rujnu su proslavili godišnjicu braka), do sada je odgađao proširiti obitelj. U brak su ušli vrlo mladi, Justin se uz to borio s mentalnim problemima, a Hailey ga je izvlačila iz kriza kad je, prema njegovoj ispovijest u lani prikazanom dokumentarcu "Justin Bieber: Sljedeće poglavlje'”, pomišljao na samoubojstvo. Tada definitivno nije bilo vrijeme za bebu, no od tada do danas štošta se promijenilo. Kanadski pjevač mentalno je ojačao. Lakše izlazi na kraj sa životom superzvijezde, a Hailey se u tom braku pokazala čvršćom nego što se itko usudio pomisliti. Odlučno 'hendla' mušičavim suprugom koji se (za sada) prestao sramotiti javnim ispadima. Možda je došlo vrijeme za značajan iskorak u njihovom braku? Dobije li pjevač bebu, možda bi napokon odrastao i postao oslonac svojoj mladoj supruzi te djevojčici ili dječaku koje toliko žarko želi imati...

Linker
18. travanj 2024 02:04