Ana Mihalić
OBITELJSKO GNIJEZDO

U novom broju magazina Gloria Dom: Zagrebačka glumica Nataša Janjić otvorila nam je vrata svojeg novog doma

Život piše najuzbudljivije priče, a jedna od njih je i pripovijest NATAŠE JANJIĆ, odnedavno Medančić - kupnja stana, njegova adaptacija, muke s majstorima, ali i ljubav, brak, rođenje sina i sve to u 12 mjeseci. Kako je protekao cijeli proces od kupnje do useljenja - i to sa suprugom i sinom - otkrila nam je za novi broj magazina Gloria Dom.

Kupnja stana, adaptacija, ljubav, brak, useljenje i beba - sve to u godinu dana. Nevjerojatno je koliko toga stane samo u 12 mjeseci, govori nam glumica Nataša Janjić (37), odnedavno Medančić, koja svoj porodiljni uz dvomjesečnog Tonija i supruga Nenada Medančića provodi u novom stanu u blizini zagrebačkog Botaničkog vrta.

- Sve se posložilo poput jedne velike slagalice od tisuću dijelova za koju ne znate kada će se i kako sastaviti. Naime, godinama sam bila podstanar i željela sam stan u centru grada. Dugo sam tražila stanove, mnogi su mi se i prodali pred nosom, a onda sam naišla na ovaj koji je kvadraturom bio prevelik za mene, ali sam zbog povoljne cijene ipak odlučila kupiti stan od 95 kvadrata. Osvojio me svojom visinom od 3,70 metara, štukaturama, starinskim vratima, kaljevim pećima i šalila sam se da ću u njemu živjeti zaogrnuta bundom kao stara osamljena glumica - kaže Nataša Medančić, koja je adaptaciju započela prije točno godinu dana, potpuno nesvjesna što će se sve izdogađati tijekom adaptacije.

Vrata svojeg stana Nataša nam je otvorila za novi broj magazina u kojem je otkrila i koji joj je najdraži kutak, ali i s čime se najviše namučila u cijelom procesu od kupovine do useljenja!

Posebno izdanje Glorije za uređenje doma i kulturu življenja u prodaji je od danas, 13. svibnja!

Linker
19. ožujak 2024 05:52