Profimedia, Backgrid UK
Vrijeme je za obitelj

U njezinom zagrljaju je najsretniji: Cristiano Ronaldo na okupu s Georginom i djecom

Jedan od najboljih nogometaša na svijetu nikada nije krio da želi veliku obitelj. Sa svojih četvero djece i zaručnicom se uputio na putovanje, a iz privatnog aviona s obožavateljima su podijelili svoje privatne obiteljske trenutke.

Christiano Ronaldo (34) otac je četvero djece - sina Cristiana Jr., kćerkice Eve, sinčića Matea i najmlađe kćeri Alane Martine. Slavni nogometaš uživa u očinstvu, a nikada nije krio da mašta o još većoj obitelji. Jednom prilikom izjavio je kako želi imati sedmero djece, broj od kojeg nije daleko.

S crnokosom djevojkom i španjolskim modelom Georginom Rodriguez (25) dobio je djevojčicu Alanu Martinu u studenom 2017. godine, a iste godine u lipnju preko surogat majke postao je otac blizanaca, Eve Marije i Matea. Najstarijeg sina Cristiana Jr. također mu je rodila surogat majka 2010. godine.

Španjolka koja je u vezi s nogometašem od 2016. godine je na Instagramu podijelila obiteljsku fotografiju gdje su svi na okupu te ubrzo prikupila više od milijun lajkova. Nakon što je s klubom osvojio Ligu nacija i proslavio s kolegama, Ronaldo svaki slobodni trenutak provodi u društvu svojih najmilijih, no kamo su uputili, nisu otkrili.

"To što sam otac i što podižem svoju obitelj je najveća privilegija koju imam. Uživam u svakoj sekundi", rekao je nogometaš nakon što je postao otac blizanaca prije dvije godine. Iako su se mediji u posljednje vrijeme raspisali o tome da se par zaručio, Georgina je opovrgnula te navode te kazala da oboje trenutno imaju druge obveze i prioritete.

Linker
20. travanj 2024 13:24