LJUBIMAC LJEPŠEG SPOLA

U čemu je tajna njegova uspjeha kod žena? Slavni holivudski glumac zna odgovor

Američki komičar Ben Stiller o dvostruko mlađem kolegi Peteu Davidsonu i tajnama zavođenja.

Zvijezda TV serijala Prijatelji i Kralj Queensa, te filmskih megauspješnica Zoolander, Noć u muzeju, Dozvole za brak i mnogih drugih, koji su samo na kinoblagajnama diljem svijeta uprihodili više od 6,4 milijarde dolara otvorio je dušu tijekom gostovanja u popularnom showu legendarnog voditelja Howarda Sterna. Ben Stiller je u njemu progovorio o svom povratku supruzi Christine Taylor i obitelji tijekom pandemije koronavirusa, jer je to bio jedini način da nastavi viđati svoju djecu, 19-godišnju kćer Ellu Oliviju, te 16-godišnjeg sina Quinlina Dempseyja.

Čitajte i: Sada je i službeno: Pete Davidson prvi put nakon tri mjeseca javno nazvao Kim svojom djevojkom

Ali prokomentirao tajnu uspjeha svog dvostruko mlađeg kolege Petea Davidsona, aktualnog partnera Kim Kardashian, kod žena.

"Zašto mu ne mogu odoljeti, u čemu je njegova tajna", upitao je 68-godišnji Stern svog gosta, a Stiller mu je odgovorio.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson u vezi su od lanjskog listopada

ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Pete je nevjerojatno sladak tip, karizmatične, jedinstvene osobnosti. Stvarno je zabavan, vrlo zabavan, s njim vam ne može biti dosadno", izjavio je glumac i dodao da uspjehu njegove karijere pridonose i veze sa slavnim glumicama, menekenkama i pjevačicama kao što su to bile Ariana Grande, Kate Beckinsale, Kaia Gerber, Phoebe Dynevor..., s kojima je ljubovao prije nego što je u njegov život ušla Kim Kardashian.

Čitajte i: Neki novi zavodnici! Fatalni komičar problematičan je i sklon ekscesima, no glatko osvaja najljepše žene svijeta

"Sigurno nije jednostavno živjeti pod stalnim svjetlima reflektora i medijske pažnje, a uz to i događaje iz vlastitog života konstatno teatralizirati i koristiti kao teme za zabavu javnosti, što Pete čini na tjednoj bazi u showu Saturday Night Live", kaže Stiller.

A slavni glumac sigurno zna o čemu govori, jer je i njegova ljubavna povijest - impresivna. Prije braka s Christinom Taylor, kojoj se lani vratio nakon tri godine prekida, bio je u vezama s Jeannom Tripplehorn, Calistom Flockhart i Amandom Peet...

Linker
23. travanj 2024 08:56