BERISLAVA PICEK/CROPIX
kopanje po uspomenama

Tužno sjećanje Franke Batelić: ‘Na današnji dan uvijek nekako fališ još i više. Nikada nisi i nećeš otići‘

Pjevačica je prije šest godina izgubila jednu od najvažnijih osoba u životu - oca, koji joj je uvijek bio potpora i inspiracija. Zbog tog gubitka povukla se iz glazbe, da bi se nakon nekog vremena vratila još snažnija.

Pjevačica je prije šest godina izgubila jednu od najvažnijih osoba u životu - oca, koji joj je uvijek bio potpora i inspiracija. Zbog tog gubitka povukla se iz glazbe, da bi se nakon nekog vremena vratila još snažnija.

Domaća glazbenica Franka Batelić svake godine prisjeti se svog djetinjstva i lijepih trenutaka koje je provela sa svojim ocem. Koliko su ta sjećanja sretna, toliko su i bolna jer je oca Damira izgubila prije šest godina. Bol zbog tog gubitka ne prestaje, a nikada ni neće... čovjek samo nauči živjeti s njim.

Sjetna Franka na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je imala tek godinu, dvije, a otac je drži na u naručju.

Čitajte i: Tuga koja je uvijek prisutna. Franka Batelić prisjetila se voljenog oca: 'Volim te'

"Na današnji dan uvijek nekako fališ još i više. Zapravo polako shvaćam da nikada nisi i nećeš otići. Sretan rođendan tatić. Proslavit ću ga za tebe, ne brini.

Ps. Oprostila sam ti i što si dozvolio da izađem s ovim frizom! Voli te tvoj mali Franko. Uvijek to ponavljam, ali... recite svima koje volite koliko ih volite - danas! Ne čekajte. I zagrlite ih. Čvrsto!", poručila je Franka ispod fotografije.

Čitajte i: Franka i Ćorluka konačno u luksuznom domu: Urbana vila u centru s okućnicom ima oko 1500 kvadrata

Njezin otac uvijek joj je bio velika podrška u životu i u glazbenoj karijeri. Njemu je posvetila i stih u pjesmi "S tobom". "S tobom je nebo uz mene" pjevala je Franka posvetivši ocu stihove pjesme kojom se vratila na estradu nakon čak četiri godine izbivanja.

Veliku ulogu u njezinom oporavku igrao je Frankin suprug Vedran Ćorluka koji ju je bodrio i nagovarao da se vrati glazbi. S njim je početkom 2020. dobila sina Viktora. Par se sa sinom nedavno preselio u urbanu vilu blizu jednog zagrebačkog trga u centru grada, a kuća s okućnicom ima čak 1500 kvadrata.

Linker
26. travanj 2024 08:34