velika šansa

Turska glumica nije se još oporavila od opasne bolesti, no stigla joj je ponuda koju nije mogla odbiti

Iako se još nije oporavila od opasne crijevne bolesti zbog koje je morala zauvijek napustiti snimanje popularne sapunice, turska glumica Neslihan Atagül odradila je virtualni sastanak s ekipom filma “En los márgenes” i nada se da bi krajem godine iz Istanbula mogla otputovati na set u Madrid.

Kad se turska glumica Neslihan Atagül (28) zbog teške crijevne bolesti onesvijestila na setu serijala “Ambasadorova kći” i nakon 36. epizode zauvijek napustila snimanje, mnogo su se pitali kad će ponovno stati pred kamere. Ostala je bez snage, izgledala blijedo i ispijeno, spala je na 45 kilograma i činilo se da će njezin oporavak od sindroma propusnosti crijeva, zbog kojeg u krvotok ulaze štetne tvari poput bakterija, virusa i toksina, trajati dugo. No, dok je bila na kućnoj njezi uz supruga Kadira Doğulua (38), glumca u kojeg se zaljubila 2013. na snimanju serije “Pitanje časti”, stigla joj je “nemoralna ponuda” iz Španjolske. Riječ je, naime, o ulozi u trileru “En los márgenes” (Na marginama), španjolsko-argentinskog glumca i redatelja Juana Diega Botta, u kojem bi Neslihan trebala igrati sa španjolskim zvijezdama Penelope Cruz i Luisom Tosarom - i time dobiti priliku da ostvari međunarodnu karijeru.

image
Neslihan Atagül dobila je u Španjolskoj ponudu koja se ne odbija.
Promo

Neslihan je nedavno odradila virtualne sastanke s producentima, a snimanje bi trebalo početi krajem godine.

- Njezino zdravstveno stanje još je osjetljivo, ali nada se da će se oporaviti do početka snimanja i otputovati u Španjolsku, jer takva prilika se ne propušta - otkriva poznanik atraktivne Turkinje, koja je u Španjolskoj već postala zvijezda. I u toj su zemlji, naime, turske sapunice vrlo popularne, a pogotovo “Bit ćeš moja”, gdje joj je partner bio zgodni Burak Özçivit (36), poznat po ulozi Bali-bega u “Sulejmanu Veličanstvenom”. Glumica još nije donijela konačnu odluku o prihvaćanju projekta sa Španjolcima, no da je jako zainteresirana dokazuje i to što je nedavno snimila editorijal za digitalno izdanje magazina Hola!. Isto je napravila i za tursko izdanje francuskog modnog časopisa L’Officiel te pritom otkrila detalje svoje bolesti.

image
Neslihan Atagül i Burak Özçivit među najpopularnijim su zvijezdama u Turskoj.
Promo

Čitajte i: Teška bolest turskoj je glumici promijenila život: Shvatila je da nije dobro tek kad se osnesvijestila na setu

- Počela sam se osjećati loše tijekom snimanja serijala u Bodrumu. Nastavila sam raditi kako ne bih uznemirila ekipu i uvjeravala se da sam dobro, ali kad sam u kratkom razdoblju izgubila pet kilograma - uz inače krhku građu - promjena na mom fizičkom izgledu bila je itekako vidljiva. No, slabljenje imuniteta i probavnog sustava nije urušilo samo moje tijelo, već i poremetilo percepciju stvarnosti. Energija mi je bila na visini pa sam radila dva mjeseca nakon što sam doznala za dijagnozu, ali fizička snaga me napustila i bila sam prisiljena sporazumno se rastati od ekipe - ispričala je glumica, dodajući kako je njenoj bolesti kumovao iscrpljujući radni tempo. Zbog toga je morala izbjegavati stres, mirovati i što više spavati, a to je mogla jedino u svojoj milijun eura vrijednoj vili u istanbulskoj četvrti Zekeriyaköy. Promijenila je i prehrambene navike: umjesto šećera, škroba, mesa, mlijeka i rafiniranih ugljikohidrata konzumira probiotike, a alkohol i cigarete strogo su joj zabranjeni.

image
Sa suprugom Kadirom Doğuluom upoznala se na snimanju serije “Pitanje časti”.
Privatni album

Bilo je i onih koji su tvrdili da je Neslihan otišla iz serijala “Ambasadorova kći” jer je ovisna o drogama, a neki sada misle da je bolest preuveličala kako bi se posvetila međunarodnim projektima i snimanjima za strane časopise.

Produkcija je, međutim, potvrdila da je riječ o zdravstvenim problemima i objavila da zbog odlaska Neslihan Atagül mora mijenjati scenarij serijala čije je snimanje počelo 2019. i još traje. Zahvalili su joj na doprinosu i predanom radu, poželjeli brz oporavak te u radnju uveli novi ženski lik, kojeg tumači zanosna Tuba Büyüküstün (38), poznata po ulozi u sapunici “Asi”. A Neslihan, koja je odrastala u skromnoj istanbulskoj obitelji kao kći kućanice i vozača autobusa, ide svojim putem i nada se ostvaranja davnog sna - da postane glumačka zvijezda o kojoj će pričati cijeli svijet.

Linker
15. travanj 2024 20:34