Marko Todorov-Hanza Media/ RTL / Hanza Media/ RTL
NOVI IZAZOVI

Turbulentno na RTL-u: Ana Miščević otišla, Antoniji Stupar Jurkin ukinuta emisija

Jedno od najpoznatijih televizijskih lica više nećemo imati priliku gledati na malim ekranima: Antonija Stupar Jurkin nakon 12 godina rada ispred kamere okreće novu stranicu u karijeri, javlja RTL. No, kako doznajemo, to nisu sve novosti s te televizije

Na našim malim ekranima je bila od 2005. godine, a nakon emisija "Automoto TV" i sportskih vijesti uslijedili su "Exploziv", "Exkluziv", "Extra Magazin" te na kraju "Sve u šest", s kojom se i oprostila od karijere televizijske voditeljice. U tih 12 godina koliko je radila ispred kamera, Antonija je postala jedna od najpoznatijih domaćih voditeljica, ali je odlučila da je pravo vrijeme za promjene.

- Došlo je vrijeme za nove izazove i rad "iza scene". Kameru zamjenjujem novim radnim mjestom na mojoj televiziji. Veselim se novom iskustvu i svemu što će mi donijeti - izjavila je Antonija koja će karijeru nastaviti razvijati u Odjelu komunikacija i marketinga RTL televizije.

Svaka promjena donosi nove izazove, a ovu je poznata voditeljica popratila kratkim statusom na Instagramu uz Sokratov citat: "Umjesto na borbu protiv staroga, svu svoju energiju usmjerite na stvaranje novoga – u tome leži tajna istinske promjene!".

Niko Goga / Hanza Media

Šuška se pak kako to nisu sve novosti s RTL televizije. Doznajemo kako je navodno raspuštena cijela magazinska redakcija, ukinuta emisije 'Sve u 6', a nekolicina novinara dobila je otkaz. Sporazumni otkaz navodno je potpisala i dugogodišnja novinarka i voditeljica RTL-a, Ana Miščević. Njezina kolegica Edita Misirić Vrkljan uz neke svoje kolege raspodijeljena je na novi projekt koji će voditi Doris Pinčić Rogoznica. Na naše upite o novim uređivačkim potezima na RTL-u nismo dobili odgovor.

Linker
25. travanj 2024 15:24