u molitvama i djelima

Tu smo jedni za druge: Brojni poznati snimili video-pisma podrške stradalima u potresu

"U ovo blagdansko vrijeme, kad bi nam životi trebali biti ispunjeni slavljem, srećom, radošću i blagostanjem, gotovo u trenu ostati bez krova nad glavom, i još gore, bez nekog bližnjeg, doista je nezamislivo. Svima vama moja iskrena sućut, a vama kojima ste pretrpjeli materijalne gubitke dajem obećanje u ime svih da ćemo se potruditi zajednički obnoviti vaše domove i omogućiti vam da čim prije normalno živite", poručila je Barbara Kolar u videu u kojem su brojni poznati iskazali svoje emocije i pozvali na pomoć svima kojima je to sada najpotrebnije.

Kad je najteže, svi smo složni. Brojna poznata lica ujedinila su se i iz svojih domova za portal Gloria.hr poslala snimke podrške kojima pozivaju sve da se ujedine, informiraju i pomognu na sve moguće načine onima koji su ostali bez svojih voljenih, krova nad glavom i svega što su posjedovali u samo nekoliko kratkih trenutaka.

Video poruku podrške svima koje su pogodili nedavni potresi uputili su: pjevačica Nina Badrić, glumica Areta Ćurković, mama malog Šimuna, policajka Martina Stojanović, dr. Sonja Anić Jurica, liječnica iz Petrove bolnice, glazbenice, sestre Marija i Ivana Husar, Lana Pavić, izbornik Zlatko Dalić, glumac Goran Bogdan, glazbeni i životni partneri Antonia i Aljoša Šerić, glumica Ornela Vištica, voditeljica Barbara Kolar, glazbenik Ivan Dečak, sestre Lucija i Ana Zaninović te bloger, voditelj i pokretač akcije RokOtok Domagoj Jakopović Ribafish.

Video kojim poznata lica izražavaju svoju podršku tragično nastradalima pogledajte u nastavku:

"Za Baniju sam posebno vezana, Banija je moja djedovina, moj otac i moja majka, moje livade i moje odrastanje. I poznajem skromnost ljudi sa Banije. U ovome trenutku kad su izgubili svoje najbliže i najdraže, kad su izgubili dom, krov nad glavom, naše malo će njima značiti sve. Banijo, ne daj se, volim te", poručila je pjevačica Nina Badrić.

"Svima nastradalima u ovim teškim potresima želimo poručiti da niste sami. Mi Hrvati poznati smo po tome kako se znamo ujediniti kad je pomoć najpotrebnija. S vama smo u molitvama, mislima i djelima. Svi koji su u mogućnosti neka se informiraju kako mogu pomoći, jer to je jedini način na koji ćemo najlakše prebroditi ova teška vremena, držite se, volimo vas!", složno su izjavile Marija i Ivana Husar, dok je Mia Dimšić poručila: "Danas je jedan od onih dana kad više nego ikad shvaćamo da imamo samo jedni druge. Zato je sad vrijeme da sad pokažemo svoje srce i informiramo se i na sve moguće načine pomognemo žrtvama potresa".

Linker
23. travanj 2024 16:09