Nove snage na sceni

Trudne najpoznatije influencerice: Domaće društvene mreže preplavljene su preslatkim vijestima

Tri naše poznate dame u proteklom su periodu objavile da one i njihovi partneri čekaju djecu, svaka od njih po prvi put će postati mama.

Naše zvijezde Instagrama zaslužne su za pravi mali baby boom, baš kao što je jedna od njih i primijetila.

Prva koja je objavila da očekuje prinovu je Paula Sikirić, ova 25-godišnja Zagrepčanka s brojnim pratiteljima podijelila je da će postati mama. Sada je poznata blogerica otkrila da u njenu obitelj stiže djevojčica. "Ne tako roza curica", napisala je Paula okružena plavim balonima.

Da ona i zaručnik očekuju prinovu, na društvenim je mrežama podijelila još u siječnju preslatkom pjesmicom - uz snimku ultrazvuka.

Čitajte i: Beba stiže u srpnju! Najljepši dani poznate influencerice: ‘Saznali smo pred Božić, presretni smo‘

"Što da ti kažem maleni stvore? Mama i tata se najviše na svijetu vole. Čekaju te već dva luda četveronožna brata. Tetke, ujci, dida i dupla baka. Ž̌ivot si nam već sada uljepšao, a što se mučnina tiče, o tome ćemo kada pričati budeš znao", napisala je Paula. Identitet svog zaručnika još uvijek krije od javnosti, ali ne krije da su od samog početka oboje znali da je njihova veza - ona prava.

"Planirali smo bebu, a kada planiraš, ništa se ne događa. Ima jedna čudna priča, ja sam odmah u lipnju znala da neću zatrudnjeti sve do pred Božić, samo to nisam govorila naglas. U međuvremenu smo rekli, ako se dogodi, dogodit će se, i prestali biti fokusirani na to. I tako je i bilo, pred Božić sam saznala", otkrila je za Gloria.hr

Čitajte i: Zaruke nakon svega tri mjeseca ljubavi! Domaća influencerica otkriva: 'Zvuči ludo, ali znali smo'

Valentinovo za objavu

Jedna od naših prvih Youtuberica, Maša Zibar također je sa svojim brojnim pratiteljima podijelila sretne vijesti.

"Čujem neki baby boom na Instagramu pa čisto da smo u trendu", napisala je Maša i otkrila da je u 14. tjednu trudnoće. Na klupici nasmijana Maša i njezin zaručnik Luka velike su vijesti objavili na Valentinovo.

Maša se zaručila u rujnu na romantičnom izletu na Brijune, nakon godinu dana veze. "I said yes. Jesam emotivna i romantična osoba, ali ovaj trenutak me u potpunosti bacio na koljena. Volim te, babe", napisala je tom prilikom influencerica ispod fotografije sebe i zaručnika Luke Cerovine.

Čitajte i: Maša Zibar: Na početku su mi se svi smijali, a danas imam 72 tisuće pratitelja

Spol nije tajna

Još jedna od naših najpoznatijih influencerica Jelena Marinović, otkrila je da čeka prvo dijete sa suprugom Antoniom Petrovićem. Par je zajedno već dugi niz godina, a u braku su od 2019. godine, sada im stiže prvo dijete. Serijom fotografija sa suprugom, posljednjeg dana siječnja, otkrila je da je trudna te da je već u 21. tjednu trudnoće.

"I zato ti 2020. hvala. Beba stiže u 6. mjesecu i jaaako smo sretni!", napisala je Jelena. A uskoro je otkrila i spol bebe, u obitelj im stiže dječaćić. Jeleni je uspjelo mjesecima skrivati trudnoću, a također je za razliku od raskošnih otrkivanja spola djeteta - ona to napravila jako jednostavno i simpatično.

"Ova je zadnja, obećajem! Spol nije tajna, baby Bosanac it is", napisala je Jelena i odmah dodala kako otkrivanja spola na grandiozan način, nisu u njenom stilu.

Linker
19. travanj 2024 11:59