Neja Markičević / hanza media
Ne smanjuje tempo

Trudna voditeljica o prinovi i otkazivanju angažmana u showu: 'Do daljnjega ću nastupati samo za sina'

Iako je nedavno otkrila slatku vijest da je u trećem mjesecu trudnoće, Maja Ciglenečki, urednica i voditeljica na Drugom programu Hrvatskog radija te jedna od voditeljica emisije ‘Dobro jutro Hrvatska, još ne planira smanjiti tempo. Radi punom parom, bavi se živahnim dvogodišnjim sinčićem Lukom, a svaki slobodan trenutak provodi u prirodi.

"Osjećam se odlično, nemam nikakvih tegoba pa sam aktivna kao i prije. Jako se veselimo prinovi, pogotovo zato što će naš Luka dobiti društvo za cijeli život - kaže Maja Ciglenečki (32) koju nećemo gledati u najavljenom showu ‘Zvijezde pjevaju’. No, razlog nije trudnoća, već previše obaveza koje bi u ljetnom terminu teško uklopila s probama i dinamikom snimanja HRT-ove emisije.

Press, Denis Lepur za HRT
Maja Ciglenečki i Bojan Jambrošić trebali su biti pjevački par

"Veselila sam se nastupu u showu iako nisam nikad pjevala pred publikom, ali imam sluha i završila sam glazbenu školu. Kao srednjoškolka aktivno sam svirala sintesajzer, no već dugo godina samo skuplja prašinu. Kad je Luka bio beba uspavljivala sam ga uz pjesmu "Moon River" iz filma "Doručak kod Tiffanyja" ili njegovom omiljenom "Perfect" Eda Sheerana. Sad ih pjevamo zajedno, širimo repertoar i do daljnjega će to biti jedini moji nastupi - kaže Maja u razgovoru za Gloriju.

 Zagreb, 150919.
 Zgrada HRT-a.
Maja Ciglenecki nova voditeljica emisije Dobro jutro Hrvatska.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / hanza media

"Vijest nas je iznenadila, ali i jako razveselila. Luka još nije svjestan skorih promjena u obitelji, ali odličan je u interakciji s mališanima, tako da ne sumnjam da će biti pravi stariji brat. Isti dan kad sam otkrila da sam trudna rekla sam to dobroj prijateljici Meliti Hrengek, koja također radi na HRT-u. S obzirom na to da smo se družile tijekom prve trudnoće i da su naši Petar i Luka vršnjaci, ali i prijatelji, bilo mi je jako drago što je naš dogovor za kavu bio baš taj dan, rekla je voditeljica za Slobodnu Dalmaciju, koja zasad još ne zna hoće li dobiti sina ili kćer.

Čitajte i:
Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' otkrila sretnu vijest: 'Nadam se da ću moći raditi što duže'

Poznata voditeljica dobru liniju duguje svom ritmu života: 'Ustajem u pola šest, ne biram što jedem, a ovisna sam o jednom'

Linker
23. travanj 2024 05:35