Pula Film Festival

Trijumf glumca uz najvažniju ženu: Rene Bitorajac i njegova Ana nakon dugo vremena izašli zajedno

Glumac i supruga imaju rijetko skladan brak, odgajaju dvoje djece, a on ne propušta priliku istaknuti kolika mu je ona potpora.

Prilikom svečanosti zatvaranja Pula film festivala nagrađen je Rene Bitorajac, Zlatnu arenu za najbolju mušku ulogu ‘zaradio‘ je svojom glumom u filmu "A bili smo vam dobri", redatelja Branka Schmidta.

Iznimno dobro raspoložen Rene pozirao je fotografima, družio se s kolegama filmašima, a kao pratilju je poveo suprugu Anu s kojom se već dug vremena nije pojavio u javnosti. Zbog pandemije i malog broja događaja, ovogodišnji filmski festival u Puli koji je proteklog tjedna okupio velik broj filmaša iz zemlje i regije - a našao se i na popisu mjesta koje će bračni Bitorajac posjetiti ovog ljeta.

image
Rene i Ana Bitorajac u rzagovoru s Daliborom Matanićem.
DUSKO MARUSIC/CROPIX

"Sretan sam, stvarno je jaka konkurencija ove godine, žao mi je da Branko nije dobio nagradu jer mislim da ne može glumac napraviti dobru stvar u filmu ako režiser nije takav, kazao je Rene te večeri u Puli.

Njegova Ana, koju je Rene mnogo puta nazvao svojom srodnom dušom, samozatajno se uklopila u druženje s kolegama filmašima. Dobro i slavljeničko raspoloženje nisu mogli sakriti.

image
Rene Bitorajac osvojio je Zlatnu arenu za najbolju mušku ulogu
DUSKO MARUSIC/CROPIX

Čitajte i: Rene Bitorajac: ‘Moja srodna duša je vesela i brižna majka te voljena žena‘

U druženju s dragim ljudima

Rene je odabrao urbano-sportsku kombinaciju karirane hlače kombinirao je s bijelom košuljom i tenisicama, a moderni okviri dioptrijskih naočala i lanac na pojasu dali su kombinaciji dodatan urbani začin.

Ana se držala klasične ljetne kombinacije u crno-bijeloj boji. Odabrala je kraću haljinu i atraktivne sandale na vezanje. Poseban romantičan detalj bile su pletenice u kosi, kojima je ukrasila frizuru. U razgovoru za magazin Gloria Rene je otkrio kako funkcionira njihova obitelj u kojoj odgajaju dvoje djece sina Gabriela i kći Larisu.

image
DUSKO MARUSIC/CROPIX

"Ma koliko god radio, obitelj je na prvom mjestu. Malo je bila gužva i s dvostrukim probama ali sve se stigne uz dobru organizaciju, a organizacija zvuči ovako: ‘Ženo molim te, razvezi djecu‘, dođem tek kasnije, ha, ha, ha. Gabriel igra nogomet u NK Trnju, Larisa svira klavir i ide na ritmiku. Ipak nastojim što više vremena provoditi s njima", kazao je svojedobno Rene. Tada je otkrio da kao obitelj najviše vole boraviti u njihovoj drvenoj kućici u Gorskom kotaru - i ljeti i zimi.

"Jednostavno ako imaš sreće, zbilja možeš naići na sebi srodnu dušu. Moja srodna duša je pozitivna, vesela, brižna majka i zato je voljena žena", kazao je Rene o svojoj Ani.

Linker
18. travanj 2024 12:09