Svaka čast!

Tri mjeseca nakon petog poroda izgleda fenomenalno: Ni slomljeni gležanj nije ju usporio

Supruga holivudskog glumca Aleca Baldwina vrlo je brzo vratila svoju figuru nakon petog poroda. Hilaria Baldwin instruktorica je joge te redovito vježba, a zahvaljujući tome - uvijek je u top formi.

Rodila je prije tri mjeseca svoje peto dijete, a sada je Hilaria Baldwin s ponosom pokazala svoje tijelo nakon trudnoće. Ova 36-godišnja instruktorica joge i suprug Alec Baldwin u rujnu su dobili peto zajedničko dijete, sina po imenu Eduardo Pao Lucas, kojeg od milja zovu Edu. Hilaria je objavila fotografiju s bebom u naručju.

"Nakon kupanja, spremamo se za dan. Fotografiju je snimila Carmen", napisala je Hilaria, spomenuvši i svoju najstariju kći Carmen koja ima sedam godina i već jako stručno barata kamerom.

Vitku figuru i potpuno ravan trbuh, ova majka nije ni spomenula u objavi, ali se zato našalila s robicom u koju je obukla najmlađeg sina. "P.S. Robica Edua pripadala je mojim stariji dečkima... Alec kaže da izgleda kao rajčica. Rafa kaže da izgleda kao 'božićno čudo'... slažem se s njim", napisala je Hilaria.

Kuća puna djece

U domu s petero male djece, uvijek je veselo i svi su uključeni u svakodnevne aktivnosti obitelji. Alec i Hilaria osim tromjesečnog Edua i najstariju Carmen (7) imaju i sinove: Romeo Alejandro David (2), Leonardo Ángel Charles (4), i Rafael (5). Alec uz veselu petorku ima i 25-godišnju kći Ireland, koju je dobio u braku s Kim Basinger.

Hilaria se prije aktivno bavila jogom, radila je kao instruktorica, no sada uz petero djece i tri psa, kako je napisala u jednoj objavi, teško stigne držati sate. No, ova aktivna mama rado pomaže svojim pratiteljima i objavljuje kratka videa u kojima izvodi specifične vježbe i detaljno objašnjava za koji dio tijela su namijenjeni i koje tegobe se vježbama rješavaju.

Prošlog mjeseca Hilaria je čak i slomila gležanj na nozi, no čim je skinula gips nastavila je s vježbanjem. Zanimljivo je da Hilaria vježba u svakom dijelu stana, a ponekad se posluži i igračkama djece kao rekvizitima. Nije ni čudo što je s takvom voljom i organizacijom ova mama vrlo brzo nakon poroda vratila staru figuru.

Linker
25. travanj 2024 21:53