Ležerno i šik

Tri gracije dale modnu lekciju: Matija Vuica zabilježila poseban trenutak zagrebačke ‘pandemijske‘ špice

U iščekivanju otvaranja terasa i kafića, ljudi diljem zemlje se snalaze, jednu crticu iz takvog druženja podijelila je i naša dizajnerica, a zajedno s prijateljicama pokazala je kako se u takvoj situaciji itekako može biti odlično odjeven.

Domaća modna dizajnerica Matija Vuica iskoristila je sunčanu subotu i po dobrom, nekadašnjem, zagrebačkom običaju zaputila se na ulice centra grada. U toj je šetnji srela drage kolegice s kojima se nasmijala, a druženje odlučila objaviti i na svom Instagramu.

"Ponekad subotom sretneš draga lica poput Martine i Tihane, pa to zabilježiš kao uspomenu na dane kad je caffe to go bila sve", napisala je Matija dok nasmijano šeće u društvu kolegice dizajnerice Martine Čičko Karapetić, koja čini polovicu brenda Budoir te Tihane Harapin Zalepuglin, najpoznatija modna agentica u Hrvatskoj.

Čitajte i: Must have komad za proljeće: Lejla Filipović odlično nosi Zarine traperice od 229 kuna

Dobro raspoložene dame iz prve su ruke pokazale kako zablistati u situaciji kada nemaš gdje ići, gdje sjesti, niti prevelikog povoda za dotjerati se. Njihove su kombinacije spoj ležerne i udobne zimske odjeće s modnim twistom.

Tri modne lekcije

Martina i Tihana i dalje su odjevene u zimske kapute, ispod kojih imaju jednostavne 'all black' kombinacije. Sestra Budoir raskopčala je romantičan tamno plavi kaput, ukrašen s dvije romantične crne ruže, cijelu kombinaciju podignula je čizmicama na petu s uzorkom.

Čitajte i: Velika sportska i modna kuća pridružuje se ekološkom programu: Adidas odbacuje krzno

image
Martina Čičko Karapetić, Matija Vuica i Tihana Harapin Zalepugin
INSTAGRAM MATIJA VUICA

Tihana je ispod sivog asimetričnog kaputa, odijenula udobne crne komade, a svemu je dala štih urbanog s gležnjačama s podebljanim džonom.

Matija je pak odlučila pozdraviti proljeće, na sunce je izašla u nježnoj plisiranoj suknji ljubičaste boje koju je začinila s bluzom šarenog uzorka. Cijelu je kombinaciju zaokružila klasičnom crnom kožnom jaknom te čizmama na petu na vezanje.

Linker
19. travanj 2024 09:09