Profimedia, Xposurephotos
za dobrobit djeteta

Treći razvod Janet Jackson: Tri mjeseca nakon rođenja sina rastaje se od katarskog milijardera

Iako su prije samo tri mjeseca postali roditelji, pjevačica Janet Jackson i njezin suprug, katarski poduzetnik Wissam Al Mana, se razvode.

Navode koji su se proširili medijima par još nije potvrdio, ali ni demantirao. Izvori bliski Janet Jackson i Wissamu Al Mani tvrde kako njih dvoje jednostavno ne funkcioniraju dobro zajedno te da su se za dobrobit svojeg sina Eisse odlučili rastati. Vijesti o njihovom razvodu mnoge su šokirale, osobito jer je par nedavno dobio svoje prvo dijete: Janet Jackson je rodila 3. siječnja u 50. godini života. Pjevačica se nakon poroda potpuno povukla iz javnog života i posvetila sinu koji će navodno nakon razvoda živjeti s njom u Londonu.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 25:  Wissam al Mana and Janet Jackson attend the Giorgio Armani fashion show during Milan Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2013/14 on February 25, 2013 in Milan, Italy.  (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)
Getty Images

Janet Jackson i Wissam Al Mana su se vjenčali 2012. godine u potpunoj tajnosti te tek iduće godine otkrili da su u braku. Ovo je treći put da slavna pjevačica prolazi kroz razvod: 1984. godine se udala za pjevača Jamesa Debargea, ali je brak poništen godinu dana kasnije, dok se 2000. godine razvela od plesača Renea Elizonda s kojim je bila u braku devet godina.

Linker
21. travanj 2024 13:54