Blake Lively i Ryan Reynolds
 Getty Images
stiže prinova

Trbuščić je sve otkrio: Treća sreća stiže u omiljenu poznatu obitelj

Holivudska glumica sa stilom je obznanila vijest o trudnoći! Na premijeri filma 'Pokémon Detective Pikachu' prošetala je sa suprugom i u pripijenoj haljini pokazala trudnički trbuščić.

Blake Lively (31) i Ryan Reynolds (42) postat će roditelji trećeg djeteta. U četvrtak navečer održana je premijera filma u kojoj glumac tumači glavnu ulogu, a bračni par je blistao od sreće dok su pozirali okupljenim fotografima.

Za premijeru je glumica, najpoznatija po ulozi u seriji 'Tračerica', odabrala metalik žutu usku haljinu s prorezom koju potpisuje Retrofête Rebecca, a odabrala je kroj koji je dodatno naglasio trbuh te je vidljivo kako je glumica već u drugom tromjesečju trudnoće i do sada je sretne vijesti uspješno skrivala. Blake i Ryan već imaju dvije kćeri - James (4) i Inez (2). Par se upoznao 2010. godine na snimanju filma 'Green Lantern', a već nakon dvije godine vezu su okrunili brakom te danas glase za jedan od najljepših holivudskih parova.

NEW YORK, NY - MAY 02:  Blake Lively and Ryan Reynolds attend the premiere of
Getty Images
Blake Lively i Ryan Reynolds

Svoju obitelj par nastoji držati što dalje od očiju javnosti pa rijetko govore o roditeljstvu, a nekoliko puta Blake je kazala kako mašta o velikoj obitelji jer je i sama odrasla u jednoj takvoj.

"Suprug i ja smo odabrali takve karijere kod kojih je nuspojava manjak privatnosti. Naše kćeri nisu imale mogućnost birati hoće li im životi biti privatan ili ne. Zato im želimo pružiti što normalnije odrastanje i djetinjstvo - onakvo kakvo smo i mi imali", rekla je jednom prilikom glumica.

Inače, Reynolds je do nedavno bio u Hrvatskoj s kolegama Salmom Hayek i Samuelom L. Jacksonom zbog snimanja filma 'The Hitman's Wife's Bodyguard'. U Rovinju mu se na kratko pridružila i supruga, što je glumac podijelio na svom Instagramu. Osim toga, tada par nije podijelio više informacija, a uspjeli su sakriti i da je glumica trudna.

NEW YORK, NY - MAY 02:  Blake Lively attends the premiere of
Getty Images
Blake Lively

NEW YORK, NY - MAY 02:  Blake Lively and Ryan Reynolds attend the premiere of
Getty Images
Blake Lively i Ryan Reynolds

Linker
18. travanj 2024 08:31