KLAN KARDASHIAN-JENNER

Travis Barker objavio fotografiju s misterioznom bočicom: Obožavatelji u nedoumici kome pripada

Njihovi pratitelji su odmah nagađali da bi možda mogla pripadati mačiću Kylie Jenner koji je njena kći Stormi dobila za poklon, a koji je toliko mali da treba pomoć u hranjenju.

Američki glazbenik Travis Barker (46) izludio je obožavatelje klana Kardashian-Jenner nakon što je na svom Instagram Storyju objavio fotografiju na kojoj se nalazi bočica za bebe snimljena u vrijeme filmske večeri tijekom koje su gledali "Kako je Grinch ukrao Božić", piše Page Six.

“Bok @travisbarker, ne možete samo objaviti sliku bočice za bebe i jednostavno nam ne reći ništa,” napisao je jedan pratitelj ispod objavljene misteriozne fotografije.

Budući da bubnjar punk-rock banda Blink-182 i njegova 42-godišnja zaručnica Kourtney Kardashian nisu javno objavili da očekuju prinovu, obožavatelji su odmah počeli nagađati kako bi boca mogla pripadati mačiću Kylie Jenner (24) koji je njena kći Stormi (3) dobila za poklon.

image


Kourtney Kardashian i Travis Barker

IPA/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Zaručila se Kourtney Kardashian: Bubnjar Travis kleknuo tijekom zalaska Sunca, zaplesali su usred tisuće ruža

Osnivačica Kylie Cosmetics trenutno čeka svoje drugo dijete s reperom Travisom Scottom (30). Njih dvoje su već roditelji trogodišnje kćeri Stormi.

"Sigurno je Kylie rodila", komentirala je jedna od pratiteljica na Instagramu.

"Kylie je koristila upravo takve bočice kad je Stormi bila mala", nadovezao se drugi pratitelj.

No, nisu svi obožavatelji bili uvjereni da bočica znači dolazak Kyline ili Kourtneyne bebe.

image

Kourtney Kardashian i Travis Barker

IPA/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Kim Kardashian lansirala i u jednom danu prodala cijelu liniju maski za lice

“Možda je ovo bočica mačića kojeg smo vidjeli na Kylienoj objavi ili zečića kojeg ima Travisova kći Alabama", napisao je jedan obožavatelj, no još se uvijek nije otkrilo tko je od obožavatelja u pravu.

Linker
19. travanj 2024 16:24