Tema dana

To može samo Kim, pogledajte kakav je šok izazvala na reviji omiljenog brenda

Američka zvijezda na Balenciaginu reviju stigla je oblijepljena žutom ljepljivom trakom od glave do pete.

Kako joj to samo uspijeva, zapitali su se uzvanici na Balenciaginoj reviji u Parizu, na koju je američka poduzetnica i zvijezda Kim Kardashian stigla oblijepljena žutom ljepljivom trakom od glave do pete. I tako je još jednom potvrdila zasluženi status glavne zvijezde gdje god se pojavi.

Čitajte i: Pjevačica lansirala liniju kozmetike, a podršku joj je odmah dala i slavna reality zvijezda

Na ulazu u dvoranu ništa nije upućivalo na ono što slijedi, jer je Kim Kardashian bila civilno odjevena, a onda se u tili čas transformirala u Balenciaginu najveću obožavateljicu, u outfitu koji je činila jedino žuta traka s crnim natpisom njezinog omiljenog luksuznog španjolsko-francuskog modnog brenda. Pritom je svoju dugu kosu zalizala unatrag, a na parišku reviju je stigla sa stilski usklađenom torbicom u ruci i crnim sunčanim naočalama na licu.

image

Kim Kardashian u West Hollywoodu početkom ožujka 2022.

LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Još jednom pomela sve oko sebe: Zendaya je bila glavna zvijezda pariškog Tjedna mode

Ne treba ni spominjati da je šik kreacija dodatno istaknula njezine obline i oduševila sve prisutne, a mnogi su zaključili kako zbog svojih modnih odabira Kim Kardashian definitivno zaslužuje titulu - kraljice šika. I tak se šika, rekli bi stari Zagrepčani.

Inače, ovo je njezino prvo javno pojavljivanje od službene rastave braka s reperom Kanye Westom. S novom slobodom, zvijezda je odmah promijenila i ime, pa je sada opet Kim Kardashian. No, svoj osebujan modni izričaj, koji je pokazivala i u braku, nije napustila, baš suprotno - čini se da nas tek očekuju kracije i izdanja za pamćenje.

image

Balenciagu je Kim nosila i kad se pojavila s bivšim mužem na Met Gali

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Kim Kardashian i službeno je solo: Pobjeda na sudu nakon iscrpljujuće brakorazvodne parnice

Linker
20. travanj 2024 09:11