Sa šiškom i šljokicom!

To je planirala godinama: Poznata influencerica čitala bodove Crne Gore i nasmijala gledatelje diljem Europe

Crnogorka Zombijana dugo se nadala pojavljivanju na Eurosongu i to u ulozi voditeljice koja će čitati bodove, a kada se to konačno realiziralo, odlučila se pojaviti onako kako je ranije najavljivala i time oduševila obožavatelje.

Influencerica Zombijana, pravog imena Andrijana Vešović, osim što je poznata zahvaljujući ilustracijama koje stvara, na regionalnoj je razini postala prepoznatljiva zahvaljujući svom desetogodišnjem pothvatu za ostvarenje svog sna - čitanje glasova na Euroviziji! Naime, Andrijana je prije deset godina s pratiteljima počela dijeliti svoje želje da pročita glasove koje je Crna Gora dodijelila natjecateljskim zemljama, a zezancija se uskoro pretvorila u pokretanje peticije putem društvenih mreža pa je Zombijana izišla na stranici jednih dnevnih novina.

Prije pet godina, Zombijana je nabavila zelenu šljokičastu haljinu koju je trebala nositi prilikom čitanja bodova, no tada se sve još činilo kao nešto neostvarivo.

Ipak, ove su je godine pozvali da doista čita bodove koje je dodijelio crnogorski žiri, a Zombijana je to odlučila odraditi "sa šiškom i šljokicom" pa je doista izabrala pet godina staru (i knap) zelenu haljinu, što je oduševilo njezine brojne pratitelje.

"Jedan #tb na haljinu za čitanje glasova na Evroviziji. Vidjeh je prije neki dan opet i vidjeh da je toliko kratka, da je možda pravilnije da se zove tunika za čitanje glasova na Evroviziji", navela je u objavi na Instagram profilu.

Čitajte i: Tko je Space Man? Miljenik žirija Eurosonga je vegan, bivši bauštelac i frajer koji je vidio izvanzemaljce!

"Good morning Eurovision! Hvala @vladanavucinic još jednom za priliku. 10 godina ponavljanja '12 points go to' iz šale se obistinilo. Hvala vam za najljepše poruke i podršku, suzica radosti zbog toga je puštena. Najsrećnija sam i što je 12 poena otišlo za @konstrakta, drugačije mi nije bilo prihvatljivo", navela je u objavi.

Mnogi su s nestrpljenjem iščekivali vidjeti Zombijanu u live-u, no kako je došlo do značajnih tehničkih poteškoća zbog kojih ilustratorica nije ni znala da je uživo gleda cijela Europa, malo se požalila što se još uvijek ne prikazuje na ekranu. Nakon toga, pročitala je bodove te u ime svoje zemlje Konstrakti dodijelila 12 bodova.

Naravno, obožavatelje je oduševila njezina spontanost i zbunjenost, a Zombijana se kasnije osvrnula na čitav proces kroz koji je prošla te priznala kako je nakon svega cijelu situaciju doživjela tragičnom. No, pozitivni su joj komentari pratitelja ipak popravili raspoloženje.

Linker
18. travanj 2024 08:29