Čine se sretni

Tko je spominjao rastavu? Bogata nasljednica uživa u Dubaiju sa suprugom i kćerima

Iako se nekoliko puta nagađalo da će se starija kći Bernija i Slavice Ecclestone rastati od supruga koji je nemilice trošio njezine novce, a bio je upleten i u aferu oko šverca droge, izgleda da mu je Tamara sve oprostila i navela na mirni obiteljski život

Bivši šef Formule 1, Bernie Ecclestone, nikada nije krio nezadovoljstvo muževima svojih miljenica, 36- godišnje Tamare i 32- godišnje Petre jer ih je obojicu smatrao sumnjivim tipovima i lovcima na njihovo nasljedstvo.

I dok se mlađa Petra riješila problematičnog biznismena Jamesa Stunta koji je više vremena provodio po kockarnicama i na kokainskim tulumima nego sa suprugom i njihovo troje djece, Tamara je očito pripitomila jednako tako sumnjivog hohštaplera Jaya Rutlanda čija firma Bigrate Business Developments Ltd bilježi uglavnom minimalnu zaradu ili gubitke.

Čitajte i: Britanci žestoko napali Tamaru Ecclestone: 'Napola sam Hrvatica, slijedim hrvatska pravila'

image
Tamara i Jay Rutland uživaju na pijesku u Dubaiju.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Nakon šestogodišnje Sophie, Tamara je prije pet mjeseci u tajnosti rodila drugu kćerkicu Serenu koju od milja zove Riri, a obitelj trenutno boravi u još uvijek otvorenom Dubaiju koji je zbog malog broja zaraženih koronavirusom postao pravi raj za bogate i one željne putovanja.

image
Tamara Ecclestone s kćerkom Serenom.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Par naime, zbog stroge karantene izbjegava London pa su tako prošlo ljeto krstarili našim Jadranom, zimu su proveli u švicarskom Gstaadu, a sada uživaju u ljetnim temperaturama u Emiratima.

Obitelj na prvom mjestu

Bogata nasljednica na svojim društvenim mrežama objavljuje isključivo obiteljske fotografije, najviše one sa svojim mezimicama, a jednako izgleda i Instagram profil njezinog supruga Jaya Rutlanda koji je prije bio krcat slikama skupocjenih automobila, jahti, satova i egzotičnih provoda.

image
Obitelj Ecclestone spremna za večeru u Dubaiju.
PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Očito je morao promijeniti ponašanje i smanjiti sumanuto trošenje Petrinog bogatstva ako je želio ostati dijelom obitelji Ecclestone koja zbog raznih skandala pokušava živjeti što više ispod interesa medija. A kako se čini, od kada je postala majka, Tamara želi samo skladnu obitelj i mirni život posvećen svojim djevojčicama koje su joj nesumnjivo na prvom mjestu.

Čitajte i: Bernie Ecclestone dobio sina u 90. godini: Ime dječaka je više nego simbolično

I njezina sestra u potpunosti je posvećena svojoj velikoj. Ima troje djece iz braka s Jamesom Stuntom, novog zaručnika Sama Palmera, direktora umjetničke galerije Maddox, iz Los Angelesa i njihovu kćerkici koju je rodila prije deset mjeseci.

image
Petra Ecclestone i Tamara Ecclestone u šetnji s klincima.
AKM IMAGES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nema sumnje da se brojnoj unučadi najviše veseli baka, bivša hrvatska manekenka Slavica Ecclestone, dok dida Bernie ima pune ruke posla sa svojim sinčićem Aceom kojeg je dobio prije osam mjeseci, u devedesetoj godini s drugom suprugom Fabianom Flosi.

Linker
19. travanj 2024 06:11