Uselio se kod nje

Tko je markantni frajer kojeg ljubi Rita Ora: Već ga je predstavila svima koji joj nešto znače

Poslije opuštenog stila života u Sydney gdje su se ranije ove godine upoznali, par je podigao vezu na novu razinu. Dobili su blagoslov njezine obitelji, a čeka ih i useljenje u londonsko ljubavno gnijezdo, njezinu vilu iz 19. stoljeća koju navodno opsjedaju duhovi.

Iako je jedna od najatraktivnijih britanskih pjevačica, Rita Ora (30) dosad nije imala sreće u ljubavi dok proljetos nije upoznala šesnaest godina starijeg novozelandskog filmaša Taiku Waititija.

Zbližili su se na drugom kraju svijeta, u Sydneyu, gdje je on režirao film “Thor: Ljubav i grmljavina” dok je ona bila sutkinja u televizijskom showu “The Voice Australia”.

Ovih dana podigli su vezu na novu razinu: zajedno su stigli u Veliku Britaniju gdje je Rita svog dragog predstavila roditeljima, kako piše britanski The Sun. Novim dečkom pohvalila se i pred sunarodnjacima: došli su s rukom u ruci na dodjelu nagrada Walpole British Luxury Awards u Dorchesteru, o čemu izvještava Daily Mail. Paru je bilo jasno što se od njih očekuje stoga su, poštujući činjenicu da su oboje javne osobe, spremno pozirali.

Rita je nosila tuniku proslavljenog britanskog dizajnera Richarda Quinna. Maštovita kreacija s etno elementima privlačila je poglede prisutnih, baš kao i sreća kojom je isijavala jer je pokraj nje bio muškarac kakvom se, čini se, dugo nadala. On ju je nenametljivo pratio, usmjeravajući pozornost na prema Riti jer se, konačno, nalaze u njenoj domovini gdje su je se mnogi zaželjeli poslije gotovo desetomjesečnog izbivanja.

image

Rita Ora i Taika Waititi na ovotjednoj dodjeli MTV EMA nagrada u Budimpešti.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Jesen, barem prema stilu Rite Ore, ne mora biti siva i dosadna: Iskopali smo neke njezine genijalne outfite

Zgodan redatelj o sebi kaže da je polinezijski Židov: obitelj njegove majke, učiteljice Robin Cohen, potječe iz istočne Europe, a ima i irske krvi. Njegov otac je Maor s Novog Zelanda gdje je odrastao, ali je u očevoj obitelji bilo i Francuza te Kanađana. Do prvog uspjeha s kratkim filmom "Dva automobila, jedna noć" iz 2004. predstavljao se majčinim prezimenom, no otada je prigrlio očevo nasljeđe pa se sada predstavlja kao Maor bez tetovaža. Duhoviti redatelj afirmirao se i kao glumac: u Oscarom nagrađenom filmu "Jojo Rabbit" za najbolji adaptirani scenarij čiji je i redatelj, tumači urnebesnu sporednu ulogu imaginarnog Adolfa Hitlera (pomalo podsjeća na sličan komičan lik iz mjuzikla „Producenti”). Kako god bilo, film je dobio šest nominacija za nagradu Američke filmske akademije pa se Waititiju od tada nude visokobudžetni holivudski projekti.

image

Pjevačica je sadašjeg partnera upoznala proljetos u Australiji.

MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

S Ritom Orom, pjevačicom rođenom u Prištini koja se s obitelji, ocem Besnikom Sahatçiujem te majkom Verom, 1991. preselila u Veliku Britaniju, novozelandski redatelj je, čini se, kliknuo početkom ožujka ove godine. Potkraj travnja objavili su prve zajedničke fotografije na Instagramu, a istog mjeseca dogodio se i prvi zajednički izlazak u javnost u travnju, na premijeru treće sezone televizijske emisije „RuPaul's Drag Race Down Under” u Operi u Sydneyu. Iza sebe ima brak s novozelandskom producenticom Chelseom Winstanley. Imaju dvije kćeri, a od 2018. žive odvojeno. Zasad se još nisu razveli. S druge strane Rita Ora bila je u vezi s Travisom Barkerom, bubanjom rock sastava Blink-182 i zaručnikom Kourtney Kardashian, DJ-em Calvinom Harrisom , američkim glazbenikom Andrewom Wattom te njegovim imenjakom Andrewom Garfieldom, zvijezdom filma Spiderman.

Čitajte i: Još jedan krah! Rita Ora očito nema sreće u ljubavi, veza s redateljem puknula je zbog pandemije

Nakon upoznavanja s njezinim roditeljima u Londonu, par očekuje još teža "kušnja", piše The Sun. Radi se o njezinoj novoj vili nedaleko od londonskog parka Primrose Hilla, iz 1882. godine. Zdanje koje je platila 7,5 milijuna funta navodno opsjedaju duhovi pa su se britanski mediji našalili i poželjeli im puno sreće kad se, nakon opsežnog renoviranja, usele u ljubavno gnijezdo.

Linker
23. travanj 2024 07:03