Opet je to napravila

Tjedan dana nakon udaje Britney Spears nestala s Instagrama

Najslađe putovanje mladenaca nije trenutak kad treba očekivati redovito apdejtanje. Sretna je, slobodna, voli i voljena je, detalje će objaviti kad dođe vrijeme

Tjedan dana poslije vjenčanja s odabranikom Samom Asgharijem, Britney Spears nestala je s omiljene društvene mreže, Instagrama. Točnije, njezin profil jednostavno je nestao. Umjesto isječaka iz života omiljene zvijezde, na istoj Instagram adresi stoji natpis:"Žao nam je, ova stranica nije dostupna. Veza koju ste slijedili možda je prekinuta ili je stranica uklonjena".

Yahoo je zatražio komentar Mete, matične tvrtke Instagrama ne bi li otkrili što se dogodilo. Da misterij bude veći, Britneyini računi na drugim platformama poput Twittera, Facebooka i TikToka, ostali su isti. Čini se da je ona sama ugasila svoj profil.

Točnije, "Oops, she did it again" budući da je ovog ožujka učinila istu stvar, nestala s Instagrama na dva dana.

Čitajte i: Bajke su stvarne! Britney Spears dopustila javnosti da zaviri u njeno vjenčanje iz snova

Kako joj je ta platforma godinama bila glavno sredstvo komuniciranja s fanovima, ne čudi što su zabrinuti. "Je li sve ok? Britney, javi se" komentiraju obožavatelji čija briga za zvijezdu pomalo nalikuje na pitanja roditelja o tome jesmo li ručali i čuvamo li se propuha?

Tek se udala, na medenom je mjesecu i napokon ima važnije brige od apdejtiranja statusa. Sretna je, slobodna, voli i voljena je. Detalje o tome gdje je i kako joj je bilo na objavit će kad dođe vrijeme.

Linker
16. travanj 2024 10:51