Teška vremena

Tia Mamić gasi svoju liniju kozmetike, pogodila je političko-ekonomska situacija

Prijateljice Lada Mitrašinović i Tia Mamić, koje su prije nekoliko godina pokrenule biznis, sada su primorane obustaviti proizvodnju Bela Glow proizvoda, što je rastužilo brojne kupce.

Prijateljice iz školskih klupa, Tia Mamić i Lada Mitrašinović prije nekoliko su godina pokrenule brend Bela Glow s ciljem lansiranja proizvoda kakvi će trebati baš svakoj ženi. No, čini se kako ih je aktualna ekonomska situacija znatno pogodila, zbog čega su bile primorane obavijestiti korisnike o - obustavljanju proizvodnje.

image

Tia i Lada najavile su obustavu proizvodnje.

CROPIX

"Dragi naši, želimo vas obavijestiti da smo nakon ove ljetne sezone (ili do isteka zaliha), primorane obustaviti proizvodnju naših Bela Glow proizvoda zbog političko-ekonomske situacije koja je pogodila cijeli svijet pa tako i nas. Nažalost, na takvu smo se odluku odlučile zbog nemogućnosti nabave kvalitetnih sastojaka i povećanja cijena sirovina koje koristimo u našoj proizvodnji. Iako smo pokušavale pronaći kvalitetnu zamjenu za određene sirovine, to nije bilo moguće. Htjele smo zadržati našu kvalitetu od početka, no zbog trenutnih okolnosti, to ne bi bilo lako", stoji u tekstu objave na službenom Instagram profilu.

Ipak, Bela Glow proizvodi još će neko vrijeme biti dostupni na službenoj web stranici i na prodajnim mjestima, i to do isteka zaliha.

Podsjećamo, nakon što su osnovale brend Bela Glow, javila se vlasnica beauty brenda La Piel te putem društvenih mreža poslala poruku za koju se smatralo kako je upućena upravo Tiji i Ladi.

Čitajte i: Kylie i Rihanna nisu jedine: Iza ovih beauty brendova stoje naše zvijezde

"Svi odjednom pokreću kozmetičke brendove, od poštara do knjigovotkinje i svi od reda imaju shimmer oil, shimmer sprej i svi od reda se zovu ili beach ili glow. Ovo je postalo bolje od dezinficijensa. Ajme kako će nam ekonomija procvjetati. Jupiiii", kazala je tada beauty ekspertica i pjevačica Lana Jurčević.

No, vlasnice brenda Bela Glow nisu joj ostale dužne pa su na službenom profilu brenda navele putem Instagram storyja:

"Dragi naši prijatelji, klijenti, suradnici. S obzirom na mnogobrojne priče u medijima, shvatili smo kako smo namjerno ili nenamjerno prozvane u nekim kontekstima s kojima stvarno ne želimo imati veze. Zahvalne smo što i Hrvatska može biti zemlja u kojoj se ostvaruju snovi jer smo upravo u Hrvatskoj i s našim ljudima i mi ostvarile naše snove. Zahvalne smo na našoj ekipi proizvođača, prodavača, dostavljača, knjigovodstva i poštara jer bez svih njih glow&go ne bi bio ostvaren i mi ne bismo funkcionirale ovako uspješno kao što to činimo danas. Isto tako ponosne smo na naše iskustvo u ovom području koje je doprinijelo kvaliteti naše puder kreme, kvaliteti koju ste upravo svi vi prepoznali i na tome vam hvala. Nadamo se kako će ovakvih medijskih priča biti sve manje, a uspjeha u poslu svih nas sve više. Lada & Tia"

Linker
16. ožujak 2024 16:12