sve najbolje!

Tatjana Jurić obilježila važan datum: ‘Podjednako sreće i samo malo manje tuge od 2020. i bit ću sretna‘

Voditeljica je za Gloria.hr podijelila fotografije iz djetinjstva na kojima se vidi kako je kao djevojčica slavila rođendan. Tatjana Jurić otkrila nam je i što si najviše priželjkuje povodom 39. rođendana.

Jedna od omiljenih voditeljica Tatjana Jurić proslavila je rođendan, svoj dan obilježila je optimističnom porukom. Uz fotografiju snimljenu u redakciji narodnog, Tajči je poručila da jedva čeka jedan okrugli rođendan.

"39 danas! Ili, možemo i ovako: za ravno 11, ako Bog da, imat ću 50! Slaviti, ljudi! Svaki novi dan slaviti treba. I kad nam je dobro, al’ i kad nam je ‘ružno‘. Hvala svima koji su me već jutros razveselili!", napisala je Jurić.

Rođendan provodi radno, ali veselo, njeni kolege su se potrudili da ju ugodno iznenade. "Danas mi je udarno, radio, obveze za televiziju, ali veselo je od jutra! Tortu upravo režemo u redakciji", kazala nam je slavljenica iz prostorija narodnog. Tatjana se nedavno vratila i na male ekrane u emisiji "Zdravlje na kvadrat" koja se prikazuje na Novoj TV.

Čitajte i: Tatjana Jurić: ‘Ni ja nisam vidjela dio obitelji od ljeta, život nam se iz temelja promijenio‘

"Nemam puno želja. Sretna sam i zahvalna na svemu što imam. Ako ova godina donese podjednako sreće kao i 2020. i samo malo manje tuge od iste, bit ću sretna", otkrila je Tatjana Jurić za Gloria.hr.

image
Tatjana Jurić kao djevojčica.
PRIVATNI ALBUM

Dirljiva posveta

Iako joj je 39. rođendan ispunjen radnim obavezama i za radio i za televiziju, osim torte Tatjana se prisjetila i djetinjstva - uz fotografije kojima su je iznenadili kolege. "Sa stavom se rodiš, izgleda", kroz smijeh nam je prokomentirala fotke s nekih ranijih slavlja rođendana. A da je malena Tatjana izrasla u odlučnu ženu s karakterom, složili su se i kolege uz dirljivu posvetu.

Čitajte i: Piše Tatjana Jurić: ‘Budućnost je definitivno stigla, samo više nisi siguran što te više straši‘

"Još kao mala rekla je da kad naraste želi biti ‘teta na televiziji ili spikerica na radiju‘. A kad ona nešto odluči…", napisali su o Tatjani kolege s radija.

image
Tatjana na proslavi svog 4. rođendana.
PRIVATNI ALBUM

Voditeljica je nedavno u razgovoru za Gloria.hr ispričala kako se veseli povratku na televiziju, a pogotovo jer će obrađivati vrlo aktualne teme - zdravlje i mentalno zdravlje. Tom je prilikom podijelila i svoje savjete kako uspješno očuvati mentalno zdravlje.

"Pokušati se koliko je to moguće izolirati od loših vijesti, obrisati onu aplikaciju koju imamo na svojim mobitelima o potresima i biti empatični. Empatija! To je, rekla bih, najvažnije. Imati razumijevanja i strpljenja i za sebe i za druge, pomoći kome treba i na koji način svatko od nas već može. Biti tu jedni za druge", kazala je Tatjana Jurić.

Linker
19. travanj 2024 06:03