Tatjana Jurić / Instagram
S PRIJATELJICAMA

Tatjana Jurić: Dubai kao melem za sve rane

Nakon teškog početka godine, popularna voditeljica spakirala je stvari i pobjegla od svega u toplije krajeve i to u društvu onih na koje uvijek može računati - svojih prijateljica.

Prvi mjeseci 2018. godine itekako su bili teški za Tatjanu Jurić. Zagrebačka voditeljica se krajem siječnja zauvijek oprostila od svoje voljene majke Dragice s kojom je u posljednjih nekoliko godina prolazila kroz tešku borbu s Alzheimerom, a uskoro nakon stigle su i vijesti da je došao kraj njezinoj vezi s poduzetnikom Ivanom Zubakom. Napise o prekidu nije željela komentirati, ali sve govori njezin bijeg iz Zagreba u društvu prijateljica.

Tatjana Jurić je prije četiri dana podijelila sa svojim obožavateljima da putuje iz Zagreba i da je nitko ne treba tražiti do početka prolljeća. Otputovala je u suncem okupan Dubai - mnogim Hrvatima već godinama omiljenu destinaciju i trenutačno potpunu suprotnost od tmurnog i snijegom zametenog Zagreba. Putovanje s prijateljicama, uživanje u večerama, avanturama na pijesku i sunčanju na plaži daleko od svakodnevnih briga dolaze kao pravi melem za sve što je prošla u prvim mjesecima nove godine. U komentarima joj mnogi zavide što ona uživa u kratkim i laganim krpicama dok je Hrvatska zaogrnuta ledenom frontom, a ne nedostaje ni komplimenata na račun njezinog izgleda.

Linker
14. travanj 2024 08:48