Dvostruko slavlje

Tata od formata: Ivan Perišić oduševio na terenu, a još više kada je otkrio za da je gol rođendanski poklon sinu

Nakon odlične utakmice naših Vatrenih, jedan je golgeter otkrio kome je posvetio svoj pogodak, a sve je napravio pred TV kamerama.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je odličnu utakmicu na Cipru i pobijedila domaćina 3:0. Prvi gol u utakmici zabio je Ivan Perišić, sjajan pogodak odvio se na samom kraju prvog poluvremena, u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Kada je ova sjajna utakmica završila naš nogometni reprezentativac otkrio je da on i njegova obitelj imaju više razloga za slavlje. Perišić je svoj gol posvetio sinu Leonardu koji u subotu, dan nakon utakmice slavi deveti rođendan.

image
Ivan Perišić gol je posvetio sinu
NOVA TV/SCREENSHOT

Nogometaš je to otkrio neobičnom gestom, nakon što je utakmica završila, Perišić je zamolio kamere Nove TV da ga snime jer ima nešto važno za reći.

Čitajte i: Ona mu je najveća podrška još od srednje škole! Supruga našeg reprezentativaca dirljivo mu čestitala na još jednom golu

Važno obećanje

"Obećao sam malome da ću dati gol. Leonardo, ovo je za tebe. Pozdrav svima u Splitu i hvala svima", rekao je presretni Perišić dok je držao mobitel u ruci, zatim je sinu čestitao rođendan.

Leonardo je stariji sin Josipe i Ivana Perišića. Osim njega, imaju i mlađu kćer Manuelu, koja je u srpnju proslavila sedam godina.

Nogometaš iz Omiša svoju je suprugu upoznao još u srednjoj školi, a sjedili su zajedno u klupi i ondje se - zaljubili. Unatoč tome što su ljubavne veze mnogih naših nogometaša pucale zbog razdvojenosti, mijenjanja klubova i prioriteta, Ivan i Josipa prošli su sva iskušenja, a danas su jedan od najdugovječnijih parova u redovima vatrenih.

Linker
24. travanj 2024 12:15