Kad je bal...

Tata Beckham nije štedio, mladencima darovao vintage automobil koji bi mnogi vozili

Chefu u usponu, koji je ovaj vikend oženio svoju dugogodišnju djevojku, tata David poklonio je električni Jaguar koji podsjeća na automobil u kojem je kraljevski par, koji se vjenčao 2018., otišao na party nakon vjenčanja.

Željno iščekivano i nekoliko puta odgođeno vjenčanje konačno se dogodilo! Najstariji sin nogometnog asa Davida Beckhama, Brooklyn Beckham, vjenčao se za vikend s Nicolom Peltz na luksuznom imanju njezina oca u Palm Beachu na Floridi. Brojnim slavnim gostima, obitelji, prijateljima i mladencima ništa nije nedostajalo, a kako i bi kada su troškovi procijenjeni na tri milijuna dolara, odnosno 25 milijuna kuna.

image

Brooklyn i Nicola Peltz u Jaugaru su se dovezli na nedjeljni brunch

PICHICHIPIXX/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Gosti su sigurno razbijali glavu što pokloniti mladencima koji zaista imaju sve, ali ne i David koji se pošteno "isprsio" za sina i snahu, poklonivši im klasični Jaguar vrijedan 500.000 dolara. Naime, David je odnedavno investirao u restauratorsku tvrtku Lunaz koja je elektrificirala i rekonstruirala Jaguar XK140 iz 1954., nakon što je u lipnju 2021. preuzeo 10 posto udjela tvrtke.

Čitajte i: Vjenčanje od 25 milijuna kuna! Dan iz snova za Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz

Ovaj električni Jaguar vrlo nalikuje automobilu u kojem su Meghan Markle i princ Harry otišli na večernju zabavu nakon svog vjenčanja u svibnju 2018., zbog čega mnogi smatraju, piše Daily Mail, da su Beckhamovi željeli imitirati vojvodu i vojvotkinju.

image

Meghan Markle i princ Harry u kabrioletu su nakon vjenčanja otišli na večernju zabavu koju ima je priredio princ Charles

RICK FINDLER/PA IMAGES/PROFIMEDIA

"Ovaj izvanredan automobil savršen je dar njegovom sinu Brooklynu i snahi Nicoli na dan njihova vjenčanja. U svakom pogledu, ovaj izvanredni električni klasični automobil simbolizira svijetlu, pozitivnu budućnost", rekao je David Lorenz, osnivač i direktor Lunaza.

image

Brooklyn i Nicola na nedjeljnom su ručku izgledali vrlo sretno.

RM/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Vjenčanje je proteklo točno onako kako su ga mladenci zamišljali, a njima bliski izvori tvrde da su mladenci bili jako sretni i cijelu noć su se ljubili i držali za ruke.

Podsjetimo, među uzvanicima su bili glumica Eva Longoria, chef Gordon Ramsey, tenisačica Serena Williams, pjevačice Melanie Brown i Melanie Chisholm, supermodeli Gigi Hadid i Gisele Bundchen, te nogometaši Phil Neville i Dave Gardberb, koji je bio i mladoženjin vjenčani kum.

Mladenka je nosila vjenčanicu Pierpaola Piccolija, kreaciji s potpisom modne kuće Valentino, a među djeverušama je bila i mladoženjina mlađa sestra Harper.

Linker
19. travanj 2024 06:07