kao Liga prvaka

Tarik s Lokasom sprema mega kviz: Finale u Zagrebu, a pobjednik će osvojiti bar milijun eura

Filipović je gostujući kod Giuliana otkrio novosti iz svog glumačkog repertoara, ali i otkrio koliko je najviše imao pari naočala i tko mu je najdraži lovac.

Svatko tko im TV prijemnik zna tko je Tarik Filipović, a ovaj vrsni glumac omiljen je i zbog svog dugogodišnjeg vođenja kvizova. Da mu i na jednom i na drugom polju u karijeri ide odlično otkrio je u razgovoru s Giulianom, dok je gostovao u Večernjem showu na Radio Dalmaciji.

Nezaobilazna tema je bio i španjolski film "42 sekunde" u kojem je Tarik utjelovio legendarnog vaterpolskog trenera Dragana Matutinovića koji je tamošnje vaterpoliste doveo do prve olimpijske medalje.

image

Giuliano i Tarik Filipović

RADIO DALMACIJA

Snimanje je finalizirano potkraj prošle godine, a Tarik je za lokaciju premijere filma predložio baš - Split. "Bio je neki dogovor, ja sam inzistirao da napravimo jednu premijeru isključivo u Splitu, zbog Matute. Mislim da ovaj grad zaslužuje da tu bude ta premijera, ali pod uvjetom da dođu svi ovi glumci i sve najveće zvijezde iz filma. Oni su jako zainteresirani, mnogi od njih su bili u Hrvatskoj, a film je stvarno dobro napravljen. Prije neka dva tjedna sam bio u Barceloni i ono što sam vidio od kadrova, imaju taj jedan starinski filter da dočaraju Barcelonu ‘92. Ja sam Matutu, nadam se, predstavio u dobrom svijetlu", ispričao je Tarik. Film je na španjolskom jeziku, a Tarik se za ulogu pripremao tek par tjedana.

No osim filmske karijere, naš glumac i jedan od omiljenih TV voditelja sprema posebno iznenađenje sa svojim kolegom. Filipović je otkrio Giulianu da on i Joško Lokas, voditelj Potjere, planiraju napraviti mega kviz.

image

Joško Lokas i Tarik Filipović pripremaju mega kviz.

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

"Hoćemo napraviti regionalni kviz, čije će finale biti u Zagrebu i gdje će pobjednik osvojiti veliki, veliki iznos - bar milijun eura. Napravili bi sistem kao Liga prvaka, prođeš skupine, šesnaestinu finala, osmina finala i onda super finale dva najjača genijalca. Sad radimo na detaljima, ali radimo paralelno jedan sportski kviz. Toliko ima ljudi koji vole sport i samo sportska pitanja. Upravo smo u pregovorima s nekim televizijama da bismo napravili jedan vrhunski sportski kviz kojeg bi gledala cijela regija", otkrio Tarik kojeg se slobodno može nazvati zaštitnim licem kvizova.

Giuliano je Tariku postavio nekoliko brzopoteznih pitanja, a Tarik mu je otkrio da mu je Milijunaš ipak draži od Potjere, kao i da mu je najdraži lovac Morana Zibar.

Jedno od pitanja je bilo i ono o broju naočala koji posjeduje. "Imao 120, sad imam 20. Podijelio prijateljima, rodbini i u humanitarne svrhe", rekao je Tarik Filipović.

Čitajte i: Tarik Filipović predstavlja Sex i glad, postat će doktor seksologije

image

Tarik Filipović zaštitno je lice 'Milijunaša'.

DARKO TOMAS/CROPIX

Giuliano ga je pitao i koje bi tri želje tražio kada bi pronašao zlatnu ribicu, a Tarik je odgovorio "Da Hajduk bude prvi, zbog svih vas. Onda da se moj Čelik vrati u prvu ligu Bosne i Hercegovine i da svi budemo zdravi i sretni, da konačno ova država počne živjeti barem onoliko koliko zaslužuje."

Nezaobilazno je bilo pitanje i o nogometu pa je na teško pitanje o tome tko je bolji trener reprezentacije, Miroslav Ćiro Blažević ili Zlatko Dalić, Tarik odgovorio "Dalić se doima ozbiljnije, Ćiro je bolji motivator, imaju uspjeh obojica."

Giuliano je pokušao Tarika uhvatiti u bračnom neznanju pa ga je pitao kada mu je godišnjica braka, ali Tarik nije pao na to pitanje. Giulianu je otkrio da je u brak s Lejlom Filipović ušao 31.12., a onda pojasnio "Zato sam to i odabrao da ne zaboravi. Ajmo se, ženo, vjenčati na staru godinu, nikada nećemo zaboravit.", zaključio je Tarik kroz smijeh.

Linker
23. travanj 2024 21:10