Zoran Šprajc
 Bruno Konjevic / Hanza Media
Poruka entuzijastima

'Taman i da ste Tarzan u krevetu, potrošit ćete manje kalorija': Šprajc se pita koliko seks uistinu pomaže

Voditelj i urednik Zoran Šprajc sredinom ožujka vraća se na posao, a dotad dane provodi u svom stilu, duhovito i pomalo sarkastično komentirajući neke od savjeta za očuvanje zdravlja.

Zoran Šprajc vraća se uskoro na posao, od sredine ožujka ponovno ćemo ga gledati u RTL Direktu. Dotad, još malo će televizijski voditelj i urednik uživati u šetnjama sa svojom ljubimicom Belom, boravcima u prirodi i laganijem životnom tempu. U oporavku Šprajcu pomaže i njegov pozitivan stav, duhovit pogled na život i karakter zbog kojeg ga milijuni gledatelja vole.

Osvrće se tako često na svoje zdravstveno stanje i liječničke savjete. Na Instagramu se našalio i sa savjetom koji se često daje srčanim bolesnicima. "Vodite ljubav" - savjet je koji ne šteti, no, Šprajc je iskazao skepsu oko kalorija koje se istim aktivnostima mogu izgubiti.

Zagreb, 110219.
Krapinska ulica.
Zoran Sprajc, televizijski novinar i urednik RTL-ove emisije RTL direkt.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / Hanza Media
Zoran Šprajc

Kroz šalu do ozdravljenja - Šprajcu njegova pozitivna priroda puno pomaže u oporavku

"Entuzijastima skrećem pozornost da je 300 kcal/h jednako 5 kcal/min, dakle taman i da ste u krevetu Tarzan, u tih 10 minuta potrošit ćete manje kalorija nego što ih je u čaši vina (70 kcal). A znamo da Tarzan ne postoji", napisao je na društvenim mrežama televizijski bard.

Da podsjetimo, Šprajc je probleme sa srcem otkrio krajem 2013. godine kada je hitno završio na operaciji. Ugrađena su mu tada dva stenta. Krajem 2019. godine ponovno je završio u bolnici na Dubravi, a od tad je na bolovanju.

Linker
24. travanj 2024 21:01