Fotografije ne lažu

Tajnoviti glumci: Goran Bogdan Novu godinu dočekao u društvu bivše ljubavi s kojom ga ponovo povezuju

Javnost je za njihovu vezu saznala kad je Goran mladu glumicu u Narodnom pozorištu u Beogradu iznenadio buketom cvijeća nakon premijere ‘Nečiste krvi‘ u kojoj je imala glavnu ulogu.

Goran Bogdan (41) dočekao je Novu godinu u Istri u društvu srpske glumice Jovane Stojiljković (29) s kojom je navodno u vezi već neko vrijeme. S njima je u društvu bio i Rade Šerbedžija, a fotografije su osvanule na službenom Facebook profilu jednog pulskog kafića.

Par se upoznao na snimanju serije "Senke nad Balkanom", a vezu su započeli u prvoj polovici 2019. godine. Javnost je za njihovu vezu saznala kad je Goran mladu glumicu u Narodnom pozorištu u Beogradu iznenadio buketom cvijeća nakon premijere "Nečiste krvi" u kojoj je imala glavnu ulogu.

Čitajte i: Jovana Stojiljković prvi put govori kako je snimati s Goranom Bogdanom: 'Znam da sam subjektivna'

I dalje postoje iskre

Nakon toga, par se razdvojio jer je u to vrijeme Goran otišao živjetu u Los Angeles, a Jovana je promovirala film "Južni vetar: Ubrzanje" pa se udaljenost pokazala ključnom za prekid veze.

Prije godinu dana saznalo se da je par prekinuo te je jedan od najpoznatijih regionalnih glumaca prošetao sam crvenim tepihom Međunarodnog filmskog festivala.

Čitajte i: Stara ljubav zaborava nema: Goran Bogdan obnovio je romansu s neprežaljenom djevojkom

No, fotografije koje su osvanule na Facebooku pokazuju kako se par ponovno povezao na snimanju serije "Područje bez signala" te je svojoj romansi odlučo dati novu priliku, i to taman na Novu godinu.

Linker
05. ožujak 2024 21:59