Papir im ništa ne znači

Svi se pitaju zašto: Slobodni su, uspješni i ludo se vole, ali se ne žele vezati

Svjetski mediji ovih su se dana raspisali o vezi manekenke Kendall Jenner i NBA igrača Devin Bookera. Par je u vezi dulje od godinu dana, no nijedno od njih još ne razmišlja o tome da odu korak dalje.

Poznati košarkaš nedavno je dao intervju za Wall Street Journal u kojem je prvi put pričao o ljubavi sa slavnom ljepoticom. Novinara je zanimalo kako se Devin Booker nosi s pritiskom medija i javnosti s obzirom na to da su on i Kendall Jenner jedan od najpoznatijih parova.

"Ne mogu reći da je teško. Iskreno, uživam u životu punim plućima, i to mi je bilo lako izgovoriti jer nije uvijek bilo tako, ali osjećam da sam trenutno na dobrom mjestu. Volim svoju obitelj, volim ljude oko sebe i volim utjecaj koji imam na ovaj svijet, mlađu generaciju i djecu koja se ugledaju na mene”, kazao je Booker, a njegove riječi za portal E! potvrdio je i paru blizak izvor. Prema insajderu, isto osjeća i reality zvijezda s kojom je u vezi, a koja također ne krije da je Booker muškarac iz njezinih snova.

image

Booker je nedavno prvi put progovorio o odnosu s Kendall

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tradicija neobičnih dječjih imena u reality obitelji: Kylie Jenner drugom sinu dala maštovito ime čiju inačicu imamo i mi

"Ni ona ne misli na prsten ili ekstravagantno vjenčanje, već je zadovoljna stanjem u njihovoj vezi. Kendall nije konvencionalna i tradicionalna djevojka", rekao je izvor, dodavši da Kendall i Devin zajedno provode puno vremena jer žive u istom gradu.

"Devin voli činiti male stvari za Kendall, a ona u tome uživa. Imaju slatku vezu koje njihove obitelji podržavaju", izvijestio je prijatelj para za E!.

image

Par je počeo izlaziti 2020.

JESAL/DIGGZY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kendall, Gigi, Cindy, Naomi... Najpoznatije manekenke nosile reviju u čast Virgila Abloha

Kendall i Devin, koji igra za NBA klub Phoenix Suns, počeli su izlaziti u lipnju 2020., a da su skupa otkrila je upravo članica obitelji Kardashian. O vezi s Bookerom pričala je na godišnjicu njihove ljubavi i to u specijalu za ponovno okupljanje realityja Keeping Up With the Kardashians. Tada je objasnila zašto ona i Booker svoju vezu žele zadržati privatnom.

"Kylie i ja smo imali priliku gledati naše starije sestre kako prolaze kroz brakove, veze i prekide, i to prilično javno. Ne želim da se moje sestre uvrijede, ali mislim da je privatnost nešto što osobno preferiram od malih nogu. To mi uvelike olakšava život, a naš odnos, da budem potpuno iskrena, čini puno boljim. Osjećam da je to privatna stvar i nije na bilo kome drugom da sudi ili zna", bila je iskrena Kendall, koja odnedavno povremeno objavljuje njihove zajedničke fotke.

Manekenka i košarkaš poznaju se od 2018. godine, no tada su oboje izlazili s drugim osobama. O njihovoj vezi nagađalo se mjesecima, a potvrdu romanse javnost je dobila u lipnju prošle godine, nakon NBA utakmice u dvorani Staples Center. Zaljubljena Kendall, koja je došla podržati svog dragog u društvu prijatelja Hailey i Justina Biebera, Bookeru je čestitala tako što mu se pred svima bacila u zagrljaj.

Linker
24. travanj 2024 20:58