Neprepoznatljiv

Svi se pitaju može li nadmašiti Dannyja De Vita: Možete li pretpostaviti tko je zloglasni Pingvin u novom Batmanu?

Colin Farrell u novom će filmu surađivati s poznatim glumcima kao što su Zoe Kravitz, Paul Dano i Jeffrey Wright, a film bi treba izaći u kinima 4. ožujka 2022.

Colin Farrell (45) će igrati ulogu Pingvina u nadolazećem HBO Max spinoffu filma Batman, otkriva Daily Mail.

Slavni 45-godišnji glumac biti će izvršni producent u filmu u kojem će osim Pingvina glumiti i lik njegovog alter ega Oswalda Cobblepota, rekao je izvor za časopis Variety.

Zvijezda rođena u Irskoj trebala bi debitirati uz Roberta Pattinsona koji će utjeloviti Batmana u istoimenom filmu.

Zlobnog lika ranije su glumila imena među kojima su Burgess Meredith, Robin Lord Taylor, a najpoznatiji među njima svakako je bio Danny DeVito koji je ovaj strašni lik utjelovio u filmu redatelja Tima Burtona.

Još jedan film iz franšize sa sjedištem u Gothamu ovog bi puta trebao usredotočiti na policijsku upravu Gotham, navode za portal.

image

Colin Farrell i Robert Pattinson

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Glumac iskreno: 'Kad sam se izliječio, moja je majka nakon 15 godina opet mogla spavati'

Farrell je posljednjih godina bio zauzet radom na brojnim projektima, na filmovima kao što su 'After Yang', 'Voyagers' i 'Artemis Fowl'; te u TV emisijama uključujući 'The North Water' i 'Legend of Cambria'.

Slavni glumac ovog je ljeta u showu 'Jimmy Kimmelu Live' gostujućoj voditeljici Wandi Sykes prizna kako mu je bilo snimati Batmana u Londonu u ožujku 2020., baš na početku pandemije koronavirusa.

image

Na snimanju filma Batman

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: U igri sa sinom poznatog zavodnika ne ometa ni misteriozna djevojka

'Bio sam u Londonu na početku snimanja kad mi je prišao bolesni obožavatelj. Sjećam se da sam bio vrlo oštar u vezi s time" rekao je te dodao: "Svi se trebaju ohladiti, to je samo gripa, a zapravo sam mislio koji k**** ja znam u vezi toga", zaključio je.

image

Colin Farrell

SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Onda su počeli zatvarati granice i mislim da sam se zadnjim avionom vratio doma u Los Angeles", otkrio je.

Farrell je rekao da je to iskustvo 'bilo vrlo čudno', prisjećajući se posjeta trgovini prije 'odlaska u karantenu', dok je naletio na nekoga koga je poznavao, a koji je 'izgledao kao da ide na operaciju' te nosio je osobnu zaštitnu opremu maske i rukavica poput kirurga.

image

Colin Farrell

SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Colin Farrell

SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Farrell, koji je otac sinova Jamesa (18) i Henryja, (9) u novom će filmu surađivati s poznatim glumcima kao što su Zoe Kravitz, Paul Dano i Jeffrey Wright, a film bi treba izaći u kinima 4. ožujka 2022.

Linker
24. travanj 2024 23:46