Instagram
PUSE PADAJU NA SVE STRANE

Svi im zavide: Veliki razlog za slavlje Raquel i Ivana Rakitića

I dok se brakovi raspadaju sa svih strana, njihova je ljubav jača no ikad. Naš proslavljeni reprezentativac i vezni igrač Barcelone ovih dana na veliko slavi ljubav sa svojom suprugom.

Fotografija i video koje su objavili Ivan Rakitić i njegova Raquel Mauri na Instagramu tope srca vjernih obožavatelja. 'Sedam nevjerojatnih godina pored tebe. Za još mnogo zajedničkih trenutaka, volim te', poručila je Raquel Mauri (28) svom mužu Ivanu Rakitiću (30). Raquel se pohvalila tortom u obliku srca s natpisom: 'Sretna ti sedma godišnjica naše ljubavi. Volim te', kojom su ona i Ivan proslavili godišnjicu svoje veze.

Par se upoznao 2011. godine u kafiću u njezinoj rodnoj Sevilli, a hrvatskom nogometnom reprezentativcu trebalo je sedam mjeseci da osvoji atraktivnu brinetu, još pet da ga ona predstavi roditeljima i godina dana da počnu zajedno živjeti.

Instagram

'Raquel sam upoznao svoje prve večeri u Sevilli. Negdje oko ponoći nagovorio sam brata Dejana, koji mi je i menadžer, da odemo na piće u grad. Sjeli smo u prvi kafić i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena. Iako mi je trebalo dugo da je privolim da iziđe sa mnom na spoj, znao sam da joj se sviđam jer me nikada nije odbila, samo se izvlačila da nema vremena. A kako je govorila samo španjolski, sporazumijevali smo se rukama, poput Tarzana i Jane - sve dok ga ja nisam naučio. I danas kod kuće pričamo španjolski iako ona i Althea dobro razumiju hrvatski, samo što ga ne govore', otkrio je veznjak španjolskog kluba Barcelona u jednom intervjuu za magazin Gloria.

INSTAGRAM

Rakitić u Barceloni živi sa suprugom i kćerima Altheom i Adarom. Althea već pohađa i tamošnju školu, a uživaju u svakom zajedničkom danu i svemu što njihove djevojčice čini sretnima.

Linker
11. travanj 2024 13:42