Nezgoda u Oklahomi

Sve zbog prijatelja! Robert De Niro nakon teže ozljede pohitao u bolnicu u New York

Glumac je odmah požurio na liječnički pregled u New York, no srećom je odradio svoje scene pa se snimanje neće odgađati

Iako je iza njih devet filmova od kojih neki slove za najbolje od najboljeg u sedmoj umjetnosti, posljednji projekt Martina Scorsesea zlosretan je za njegova prijatelja i omiljenog suradnika, Roberta De Nira (77). Holivudski glumac ozlijedio je nogu u Oklahomi gdje Scorsese snima visokobudžetni film "Ubojice cvjetnog mjeseca” i odmah požurio u New York na detaljni pregled, piše Page Six. Nije otkrio o čemu se radi, no srećom je odradio svoje scene i snimanje se zbog njega neće morati odgađati.

"Ionako je trebao otputovati za New York na dva tjedna, neće biti odgode", potvrdio je glumčev glasnogovornik.

image
Robert De Niro prekinuo je snimanje filma zbog ozljede noge.
FERRARI/PROFIMEDIA

Nezgoda izvan seta

Scorsese je odlučio snimiti film o stvarnom događaju s početka 20-ih godina prošlog stoljeća, jednom od najružnijih poglavlja novije američke povijesti. Tih godina je na indijanskoj zemlji otkrivena nafta. Bio je to povod za brutalna ubojstva pripadnika plemena Dheguha (Osage) Indijanaca koji su zahvaljujući crnom zlatu postali jedno od najbogatijih američkih plemena i jedna od najbogatijih zajednica na svijetu.

Čitajte i: To se ne odbija: Robert De Niro i Leonardo DiAaprio nude ulogu u filmu u zamjenu za donacije

De Niro tumači ulogu moćnog rančera Williama Halea čijoj se volji nitko ne usudi usprotiviti dok Leonardo DiCaprio glumi njegovog nećaka. Koliko je poznato, holivudska legenda ozlijedila se izvan seta. Svi se nadaju da se ne radi o težem zdravstvenom problemu i da će se brzo oporaviti.

Prije godinu dana, kada je svijet stao zbog pandemije ove dvije filmske zvijezde dali su svim filmofilima ponudu koju ne mogu odbiti - da budu statisti u spoemnutom filmu Martina Scorsesea ako daju financijsku pomoć za sve najugroženije obitelji tijekom epidemije koronavirusa. De Niro i DiCaprio izazov su nazvali "All In Challenge" , a cilj je bio dobrovoljno prikupljanje sredstava kako bi milijunima ljudi pogođenih globalnom epidemijom osigurali dovoljno hrane.

Linker
19. travanj 2024 13:11