Getty Images for MAC Cosmetics
ŽIVOT KAKAV NISU HTJELI ZA NJIH

Sve tri kćeri Demi Moore i Brucea Willisa čupaju se iz ponora

Iako su ostali u prijateljskim odnosima nakon razvoda, bivši holivudski par Demi Moore i Bruce Willis nisu uspjeli svojim kćerima pružiti život kakav su htjeli: Tallulah, Scout i Rumer Willis na vlastitoj su koži osjetile da novac i privilegije ne donose sreću.

U samo deset dana razlike sve tri kćeri slavnog bivšeg para objavile su na svojim Instagram profilima da su "okrenule novu stranicu u životu" i da su se uspješno riješile svojih ovisnosti. S iskrenim priznanjem krenula je Rumer, najstarija od tri kćeri Demi Moore i Brucea Willisa koja se pohvalila da je već šest mjeseci trijezna: "Nakon dugog putovanja do ovdje mogu reći da nikada nisam bila toliko ponosna na sebe" - napisala je 28-godišnjakinja kojoj su velika podrška njezine mlađe sestre jer sve prolaze kroz slične probleme. Scout Willis (25) svoju je prvu godišnjicu obilježila još u lipnju: "Ovo je prva godina da sam potpuno prisutna - bez filtera, kemije i prečaca. Svaki dan upoznajem najbolju verziju sebe". Ipak, svoj uspjeh podijelila je s javnosti tek nakon Rumer, a posljednja im se pridružila Tallulah, najmlađa kći slavnog para. Ona je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju iz "najtežeg razdoblja" na kojoj u ruci drži limenku pive, a u ustima cigaretu.

- Prije tri godine sam bila pothranjena i krhka, a bolovi su odzvanjali kroz dušu. Nisam cijenila sebe, svoje tijelo i kažnjavala sam se jer nisam bila dovoljno dobra - napisala je kći Demi Moore i Brucea Willisa te zahvalila svima koji su joj pomogli da se izvuče iz ponora u kojem se našla i zahvaljujući kojima je sada već tri godine trijezna i ne pati od anoreksije. Upravo je ona još 2014. godine naglasila da ima problem s niskim samopouzdanjem te da biti kći holivudskih glumaca možda izgleda kao bajka, ali je daleko od toga.

A nimalo bajkovit nije bio niti život njihove majke Demi Moore: na teško djetinjstvo i loš odnos s majkom nastavili su se privatni krahovi među kojima su i tri razvoda. Sa samo 17 godina udala se za glazbenika Freddyja Moorea, ali se njihov brak raspao 1984., nakon četiri godine. Ipak, slavna glumica ponovno je uplovila u bračnu luku tri godine kasnije i to s glumcem Bruceom Willisom. Par je bio u braku od 1987. do 2000. godine i u to vrijeme su rođene njihove tri kćeri: Rumer, Scout i Tallulah. Nakon razvoda njih dvoje su ostali u odličnim odnosima pa su se zajedno pojavljivali na raznim događanjima, čak i u društvu Ashtona Kutchera, njezinog trećeg supruga.

NEW YORK - JUNE 22:  Actors Ashton Kutcher, Demi Moore and Bruce Willis pose with their children Rumer and Tallulah at the premiere of
Getty Images for Twentieth Centu
Tallulah Willis, Demi Moore and Scout Willis attending Harper's Bazaar Celebrating 150 Most Fashionable Women held at the Sunset Tower Hotel, Image: 313665382, License: Rights-managed, Restrictions: Available for Syndication in UK, Ireland, Croatia, Serbia, Hungary, Czech Republic, Greece, Sweden and Norway only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 25: Actresses Rumer Willis, Scout Willis and Tallulah Willis attend the M.A.C Cosmetics Zac Posen luncheon at the Ennis House hosted by Karen Buglisi Weiler, Demi Moore & Jacqui Getty on February 25, 2016 in Los Angeles, California.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for MAC Cosmetics)
Getty Images for MAC Cosmetics

Iako su se trudili kćeri čim više zaštiti tijekom razvoda, nisu u tome uspjeli. Demi Moore je priznala da je to za Rumer, Scout i Tallulah bilo najteže razdoblje, jer osim što su im se roditelji razvodili, mediji su cijelu priču pratili i po medijskim stupcima razvlačili i njih: "Bilo je teško gledati kako ih tabloidi maltretiraju, osobito jer su bile u tinejdžerskim godinama. Niti jedno dijete ne bi smjelo biti izloženo tom tipu kritiziranja, osobito kada je usmjereno na njihov izgled. Kao roditelj možete ih samo voljeti sve dok i one ne zavole same sebe - izjavila je nedugo nakon razvoda slavna glumica, ali tu njenim problemima nije bio kraj. Ne samo da su je kćeri krivile za razvod, već je punila stupce svojim brakom s 15 godina mlađim glumcem Ashtonom Kutcherom. Par se vjenčao 2005., ali je njihov brak stalno bio na "klimavim nogama" zbog njegovih čestih izlazaka i navodnih nevjera. "Kap je prelila čašu" kada je on uhvaćen gologuz u jaccuziju s još četiri žene, a s jednom od njih je navodno proveo i noć.

Husband and wife Ashton Kutcher, 32, and Demi Moore, 48, hold hands on the red carpet at the premiere of
Profimedia, Mavrixphoto

- Kao žena, majka i supruga postoje određene vrijednosti koje smatram svetima i zbog toga sam odlučila krenuti dalje sa svojim životom - izjavila je Moore nakon što je sve izašlo u javnost. Zahtjev za razvod predala je krajem 2001. godine, šest godina nakon vjenčanja, ali je finaliziran tek 2013. jer se nisu mogli dogovoriti oko podijele imovine. Ipak, treći razvod joj je teško pao: pala je u depresiju i utjehu pronašla u opijatima, a početkom 2012. godine hitno je hospitalizirana. Iako su svi tvrdili da je uzrok tome bio stres, Moore se navodno predozirala. Njezin glasnogovornik tada je izjavio da će "potražiti profesionalnu pomoć zbog iscrpljenosti", ali je samo mjesec dana kasnije prijavljena u Cirque Lodge centar za odvikavanje od alkohola i droga u Sundanceu, ustanovu u kojoj na rehabilitaciju dolaze slavne osobe. Usred osobne krize Moore je morala odustati i od novog projekta, filma "Lovelace" u kojem je trebala glumiti feministicu Gloriju Steinem, ali je uloga na kraju pripala Sarah Jessici Parker. U razdoblju u kojem se borila s ovisnošću i poremećajima u prehrani, njezino je ponašanje utjecalo i na odnos s kćerima. Sve ih je to samo dodatno udaljilo, ali njezina uspješna rehabilitacija ponovno ih je spojila i osnažila u zajedničkom oporavku. Postale su nerazdvojne i najbolje prijateljice koje dijele sve zajedno: i loše i dobre dane, uspjehe i poraze...

Linker
19. travanj 2024 03:41