To smo čekali

Sve one pjesme koje volite sve ove godine: Nina Badrić oduševila pratitelje: ‘Napokon‘

Domaća glazbena diva u albumu "Dani i godine" sabrala je svoje najbolje pjesme od 2014. do danas, a sadrži i njezinu novu pjesmu "Pamtim".

Svaka pjesma naše glazbene dive Nine Badrić u više od 20 godina dugoj karijeri na poseban način oduševila je njezine obožavatelje, a sada ih je iznenadila "BEST OF" albumom koji obuhvaća hitove od 2014. do 2021. godine.

Čitajte i: Nije samo Nina Badrić bila žrtva uhođenja: Rozga, Sopek, Vištica dio su poznatih dama koje su prošle pakao

"Napokon smo sabrali na dobri stari nosač zvuka (CD) sve one pjesme koje volite sve ove godine", započela je pjevačica u objavi cover fotografije albuma na Instagramu.

"Mi ga interno zovemo greatest hits iako je “BEST OF” i pitamo se tko uopće danas kupuje albume…

Iako to nikako nije popularno ipak sam uporno željela da moja publika ima sve te pjesme koje su nastale u periodu od 2014-2021 na jednom mjestu.

I da…nova pjesma “PAMTIM “nalazi se na ovom albumu “Dani i godine.”

Nadam se da ćete uživati", najavila je Badrić album "Dani i godine" koji izlazi 2.12.

Čitajte i: Nina Badrić objavila novi spot, neodoljivo podsjeća na latino divu Jennifer Lopez

"Napokon", "Draga Nina, nadamo se da će uskoro izaći i LP izdanje za sve ljubitelje zvuka sa ploča", "Naravno da kupujem", samo su neki od komentara koje je obradovala vijest o novom albumu Nine Badrić koja je, uz ostala eminentna imena hrvatske glazbene scene nedavno otpjevala pjesmu "Jedan korak" kao podršku Zakladi za sigurnost u prometu "Petrin korak" kojoj je cilj učinkovita edukacija mladih vozača, razvijanje njihove kulture u prometu, smanjenje stradavanja onih najnevinijih te prevencija prometnih nesreća.

Linker
08. travanj 2024 11:13