RTL
Slavljeničko raspoloženje

Sve još uvijek 'frca' od ljubavi: Od posvete Ingrid Divković mnogi su se naježili...

Spisateljica je svog dečka upoznala na snimanju showa "Brak na prvu". Na kavu su otišli tek kada je snimanje završilo, a tada je, nenadano, među njima planula velika ljubav.

"Na današnji dan, prije točno trideset godina rodio si se ti, ali vjeruj mi, onoga dana kada sam osjetila koliko je u tebi ljubavi za mene, rodila sam se i ja. Sretan ti rođendan vuče moj. S tobom mi je život i tišina i glasni orkestar, i zora i nježni suton, i pozornica i prazni backstage, i divljina i topli dom. Kuješ moje zvijezde u naše najsjajnije nebo, a da ni ne znaš. Moj si daimonion", napisala je spisateljica Ingrid Divković povodom rođendana njezinog partnera Luke Budaka.

Uspješna autorica literature za samopomoć, koja je nekada pristizala i u brzopoteznom formatu potrošačima popularnog branda pitke vode, ne skriva ljubav prema Luki, kojeg je upoznala u showu "Brak na prvu". U maniri prave romantične komedije - stručnoj suradnici po pitanju ljubavi - lekciju je održao onaj koji je tu ljubav u RTL-ov show došao naći...

Trideset okretaja oko sunca mi je trebalo da spoznam ljubav.

No, to ne znači da Luka od Ingrid nije puno toga naučio. Pomoću svoje voljene, očito je, otkrio talent za pisanje. "Trideset okretaja oko sunca mi je trebalo da spoznam ljubav. Da znam što je živjeti i voljeti. Letu štuke su pjevali o mjestu za dvoje, sada znam na što su mislili. Ovo putovanje na koje smo krenuli ne mogu zamisliti bez tebe. Od ozbiljnih trenutaka pa do šale, sve s tobom mogu. Nadam se da si spremna jer tek smo krenuli, stoga udobno se smjesti jer krećemo najljepša moja. Obzor je prekrasan, kao i ti", uputio je Luka svojoj partnerici dirljive riječi.

Ne treba ni prenositi ushićene komentare koji su se nizali ispod statusa zaljubljenog para, ljudi su potpuno ganuti ljubavnom pričom koja je planula na projektu RTL-a, a sretno traje i danas.

Čitajte i:

Ingrid Divković na udaru hejtera koji propituju njenu stručnost savjetnice u popularnom showu

Ingrid Divković ljubav pronašla s Lukom iz 'Braka na prvu', uskoro će se zato doseliti u Zagreb

Pozvali sve da nađu ljubav na prvu: 'Brzo mogu osvojiti srce, samo im trebamo dati priliku'

'Nećemo biti samo lica s plakata': Ingrid i Luka žustro u akciji 'Obitelj na more, a pas na ulicu?!'

Linker
19. travanj 2024 05:17