Retropix / Splash News
porođaj je pitanje dana

Sve je spremno: Kate Middleton spakirala torbu za rodilište, jedna stvar sve je iznenadila

Kate Middleton posljednjih je tjedana živjela na relaciji Bucklebury, gdje žive njezini roditelji, i Sandringham gdje je kraljevska rezidencija. No, sada se vratila u London i svaki dan čeka kad će treća bebica najaviti da je spremna za dolazak na svijet.

Prema pisanju magazina Hello, ispred rodilišta St. Mary's Hospital u Paddingtonu već je postavljena sigurnosna ograda, a obožavatelji Vojvotkinje od Cambridgea kampiraju ispred rodilišta nadajući se da će vidjeti Kate i bebu (za koju mnogi vjeruju da će biti dječačić). Prince William je nedavno izjavio da će ustrajati na tome da se dijete zove Jack... ili Jackie.

Kate je, piše magazin, već spakirala torbu s potrepštinama, a u njoj su: nekoliko igračkica koje su za brata ili sestricu ubacili princ George i princezica Charlotte, a tu je i nekoliko sitnica za koje Kate vjeruje da joj donose sreću. Uključuje to privjesak od alabastera iz 19. stoljeća kojeg je dobila na dar od kraljice Elizabete, te crni oniks koji je dobila od majke. Kate vjeruje da joj kamen daje snagu i pruža podršku u periodima stresa. Ovaj kamen potiče krepkost, postojanost i izdržljivost. Potpomaže učenje lekcija, daje samopouzdanje i pomaže da se osoba opusti u svom okruženju što je vojvotkinji iznimno bitno u nadolazećim danima.

Tu je nadalje i CD s opuštajućom glazbom, njezina omiljena aroma svijeća, kao i njegujuće kreme te knjiga.

Spakirala je i uramljene fotografije svoje obitelji kojima će ukrasiti svoj apartman koji košta 71.000 kuna po noćenju.

Photo Credit Must Read Zak Hussein<BR/>
Catherine, the Duchess of Cambridge visits the Royal Society of Medicine in London
<P>
Pictured: Catherine, the Duchess of Cambridge
<B>Ref: SPL1673845  210318  </B><BR/>
Picture by: Zak Hussein<BR/>
</P><P>
Zak Hussein

Linker
17. travanj 2024 21:37