UVIJEK TOP!

Svaki put iznova oduševi: Sienna Miller zablistala u glamuroznoj crnoj haljini na gala večeri u Londonu

Britanska glumica se na svečanom događaju pojavila u društvu dečka modela Oli Greena koji nije skidao zaljubljeni pogled sa svoje ljepše polovice.

Glumica Sienna Miller uživa sa svojim dečkom Olijem Greenom u vezi, a paparazzi su ih uočili na dobrotvornoj zabavi u četvrtak navečer u Londonu. Glumica je cijelu večer provela u zagrljaju dečka, a nekoliko puta su izašli i na plesni podij, doznaje Daily Mail.

Za ovu svečanu prigodu odjenula je crnu haljinu do poda ukrašenu šljokicama s dizajnom bez leđa. Cijeli look upotpunila je besprijekornim make-upom, Chanel torbicom sa zlatnim lančićem te dugim lančićem.

image

Zaljubljeni par a svečanoj večeri u Londonu

OLD BOYS CLUB/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA OLD BOYS CLUB/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Uvijek u svom prepoznatljivom stilu, pojavila se s raščupanom bob frizurom i baš kad pomislimo da ne može bolje, ona nas iznova oduševi! Siennin ljepotan Oli, pojavio se u raskopčanoj košulji i elegantnom crnom odijelu.

image

Sienna Miller u društvu dečka Oli Greena

OLD BOYS CLUB/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA OLD BOYS CLUB/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Naime, u svečanom eventu je sudjelovalo nekoliko dobrotvornih organizacija, uključujući Action On Addiction, James' Place, Place2Be i Grow at Alva Coachworks. Nazočne su bile i Carina sestra Poppy, Kate Moss, Ellie Goulding, Stella McCartney i Charlotte Tilbury te mnogi drugi.

Inače, još prošlog mjeseca Sienna je prekinula šutnju o prekidu s bivšim zaručnikom Lucasom Zwirnerom (30) nakon što su prošle godine otkazali vjenčanje.

''Danas svatko može napisati bilo što. To je ludost!'', izjavila je u intervjuu za časopis DuJour te objasnila da današnji tabloidi imaju preveliku moć.

Podsjetimo, Miller je prije upuštanja u glumu, bila manekenka, posebice za kuću Pepe Jeans, a slikala se i za nekoliko izdanja poznatog časopisa Vogue. Do sada je ostvarila 18 uloga, a najpoznatija je njena uloga Edie Sedgewick u filmu Factory Girl. Iako je film prozvan kontroverznim, njena gluma je pohvaljena. Glumački partneri su joj bili glumci Jude Law, Daniel Craig, Peter Saarsgard, pa i Robert De Niro. Oduvijek je angažirana u modi pa je sa sestrom Savannah napravila liniju odjeće. Inače je poznata po humanitarnom radu pa nije ni čudo da je prisustvovala na ovom eventu.

Linker
15. travanj 2024 22:25